המלצה?

מורי 9

New member
המלצה?

זקוקה להמלצה: ניגשתי פעם ראשונה ביואל גבע פעם שנייה דרך ניב רווח- יצא אותו ציון.. ועכשיו צריכה לשפר... על מה הייתם ממליצים? קורס/לבד/מורה פרטי ועם מי?

ohadohad10

New member
מרגיש בדיוק כמוך

הייתי באותו המצב שלך , למדתי בקורס וקיבלתי 580 , אחר כך ניגשתי ולמדתי לבד - קיבלתי 584 : ( , ועכשיו אני מחפש מורים פרטיים כי אני חושב שבכל זאת אני צריך הכוונה ומיקוד של החומר... אני חושב שקורס נוסף לא יעזור לך כי זה אותו הדבר כמו שלמדת כבר ואת מכירה כבר!
אני קבעתי פגישה עם מורה פרטי שפנה אלי בהודעה פרטית בפורום הזה ובנוסף באחד על אחד .
אנ מציע לך לעשות כמוני , מגיע לנו שיעור ניסיון\ פגישת ייעוץ חינם וזה מה שקבעתי עם כל אחד מהם...
אבחר במי שיראה לי הכי טוב, שיהיה בהצלחה

ohadohad10

New member
מרגיש בדיוק כמוך

גם אני למדתי בקורס וקיבלתי 580 , לאחר מכן למדתי לבד וקיבלתי 584 : ( , היום אני חושב שאבחר במורה פרטי שיכווין אותי וימקד אותי.
אני לא חושב שכדאי לך לגשת לקורס נוסף כי זה יהיה בדיוק מה שלמדת בפעם הקודמת וזה לא יעזור , זו לפחות הרגשתי ...
מגיע לנו שיעור ניסיון חינם\ פגישת ייעוץ חינם וזה מה שקבעתי עם מורה פרטי ששלח לי הודעה בפורום בפרטי ועם אחד על אחד.
אחרי הפגישה אני אבחר מי שיהיה יותר טוב בשבילי , אני ממליץ לך לנסות גם , תמיד תוכלי ללמוד לבד שוב ולהפסיק את השיעורים.
שיהיה בהצלחה

Mika Yannai

New member
את יודעת לאיזה ציון את רוצה להגיע?

זה מאוד חשוב להבין איזה ציון את צריכה, ולשאוף אליו. להבין באיזה נושאים את פחות חזקה ועליהם לעבוד יותר.
אני אישית בזמנו עשיתי קורס בקידום (התחלתי ללמוד מאוד מאוחר), הכיתות קטנות היחס אישי, על כל שאלה שאת עונה את ישר רואה כיצד את מדורגת בשאר ליחס התלמידים מה שנותן לך זווית ראייה על מצבך בניגוד לשאר אני הייתי מאוד מרוצה. יש המון מבחנים, סימולציות שאת פותרת את גם מגיעה לקורס שכבר עברת פסיכומטרי אז את עובדת יותר על חיזוקים זה אחרת, תבדקי.

ohadhost1

New member
אשמח לקבל...

היי,

אם את מתכוונת להירשם שוב ולא להיעזר בספרים של גבע, אני אשמח מאוד לקנות דרכך ספרים של יואל גבע.
אם את מעוניינת הודעה פרטית :)

למעלה