המלצה

המלצה

אני מחפשת המלצה על מורה פרטית מהמרכז שמנוסה בשוק הגרפיקה כדי ללמוד אחד על אחד, מישהי שתדע ללמד את התוכנות הרלוונטיות, את פן העיצוב, עיבוד תמונה לצלמים והכנת תיק עבודות.

אודה מאוד להמלצה (אפשר גם במסרים).

Shir Rose

New member
אפשר לשאול למה פרטי?

הרי זה יעלה הרבה יותר מבי"ס או למידה אישית..

מכירה קורסים מעולים אם תרצי המלצה :)

עניין של נוחות, אופי למידה

אופי למידה של אחד על אחד יותר נוח לי מכיתה של כמה תלמידים.

Shir Rose

New member
ממליצה לך לבדוק מרצים בפוטושופ במכללות

ולנסות לפנות אליהם.
זה תמיד נמצא ברשימות המרצים שלהם (מנטור, בית ברל, ספיר, HIT, שנקר וכו')
או לסטודנטים לצילום / גרפיקה - פשוט לפרסם מודעה במכללות

Shir Rose

New member
למדתי לפני למעלה מעשור..

וזה היה במסגרת לימודים אקדמאיים,
אז אני מניחה שהדברים השתנו מאז.

יצא לי לשמוע דברים טובים על מנטור (ולעשות שם קורס קצר) וגם שמעתי דברים טובים על בי"ס גליץ, אבל אני בטוחה שיש עוד מקומות מצוינים.

למידת התוכנה וחומר כתוב..

האם יש אפשרות ללמוד בצורה נכונה ואפקטיבית את התוכנה ללא חומר כתוב מקצועי ומסודר?
לפי מה שקראתי באתרים שונים של מורות פרטיות, החומר הכתוב יתקבל במידת הצורך או אם המודרך כותב בעצמו במהלך השיעור. אני חושבת על האפקטיביות של החומר הכתוב, כשאני חוזרת הביתה אחרי שיעור ורוצה ללמוד ולתרגל את התוכנה.

האם באמת אין כ"כ צורך בחומר הכתוב כדי להתבסס עליו בלמידת התוכנה?

EyesToSee

New member
יש חומר כתוב + סרטונים ברמה גבוהה ברשת,אבל...

הוא לא בחינם וגם באנגלית.

האמת הצלחתי לצאת מבולבלת

מורה אחת מציעה לימודים און ליין (כך שאפשר אח"כ לשוב ולראות את זה במידה ואני מתעדת לעצמי את השיעורים וחוזרת עליהם לשימוש אישי שלי) וחומר כתוב במידת הצורך. לא ידוע לי על הנחייה להכנת תיק עבודות, אז נניח שלא.

מורה שנייה מציעה לימודים אחד על אחד בביתה, אין חומר כתוב שהיא מספקת אלא אני זו שצריכה לכתוב את הכל תוך כדי השיעור, למה אני בדיוק חוזרת בביתי כשאני רוצה לחזור ולתרגל? היא כן מנחה להכנת תיק עבודות. יש לה ידע עשיר בצילום כך שהיא יכולה ללמד אותי פוטושופ לצלמים שזה מה שאני רוצה כפתיח בלימודי התוכנה הזו, יש לה ידע עשיר גם בעיצוב לאינטרנט וגם את זה אני רוצה ללמוד.

מה עושים? מי מוכן לעזור לי לעשות סדר? החומר הכתוב מאוד חשוב? אני מרגישה שכן אבל ללא ידע בכלל בתוכנה..

EyesToSee

New member
חומר כתוב חשוב יותר ממורה חובבן שרוצה לעשו עליך סיבוב.

שתי הערות : (נשים אותם פה שאף אחד לא יראה)
. "אין ארוחות חינם".
"ללא אנגלית את פשוט לא קיימת".

למעלה