שפירא מאיר
New member
המלצה
למי שאין כח לבשל, יש פתרון טעים.
אני נוהג מידי פעם לפתוח שקית מרק של "קנור", זה להרתיח מים ולערבב את תוכן השקית ולבשל חמש דקות.
(שקית גדולה, לא "נמס בכוס"...)
ובכן, כתוב על גבי השקית שזה 4 מנות (בטח, רק למי שאוהב לטעום ולא לאכול) וכתוב לערבב עם מים רתוחים 600 גרם.
ראשית מדובר בשתי מנות לאדם סביר, שנית, עם משתמשים במים לפי ההנחיות, יוצאת דייסה.
המלצה שלי להרתיח 800 גרם מים ולערבב עם תוכן השקית, ואחרי בישול של חמש דקות, יש שתי מנות טובות לזוג. כאשר המרק סמיך בדיוק במידה.
מוסיפים לקערת המרק פרוסה או שתיים של לחם שחור, וזו ארוחה מלאה.
הטעימים ביותר בעיני בסדר יורד:
אפונה,
עדשים,
עגבניות עם אורז,
מינסטרונה,
ירקות (אפשר להוסיף קרוטונים או שקדי מרק),
עוף עם איטריות (אפשר לספור אותן, או כמוני להוסיף טיפה איטריות אורז דקות).
אשתי שלא מתה על מרק, מאוד נהנית מהמרקים הללו.
למי שאין כח לבשל, יש פתרון טעים.
אני נוהג מידי פעם לפתוח שקית מרק של "קנור", זה להרתיח מים ולערבב את תוכן השקית ולבשל חמש דקות.
(שקית גדולה, לא "נמס בכוס"...)
ובכן, כתוב על גבי השקית שזה 4 מנות (בטח, רק למי שאוהב לטעום ולא לאכול) וכתוב לערבב עם מים רתוחים 600 גרם.
ראשית מדובר בשתי מנות לאדם סביר, שנית, עם משתמשים במים לפי ההנחיות, יוצאת דייסה.
המלצה שלי להרתיח 800 גרם מים ולערבב עם תוכן השקית, ואחרי בישול של חמש דקות, יש שתי מנות טובות לזוג. כאשר המרק סמיך בדיוק במידה.
מוסיפים לקערת המרק פרוסה או שתיים של לחם שחור, וזו ארוחה מלאה.
הטעימים ביותר בעיני בסדר יורד:
אפונה,
עדשים,
עגבניות עם אורז,
מינסטרונה,
ירקות (אפשר להוסיף קרוטונים או שקדי מרק),
עוף עם איטריות (אפשר לספור אותן, או כמוני להוסיף טיפה איטריות אורז דקות).
אשתי שלא מתה על מרק, מאוד נהנית מהמרקים הללו.