המלצה!!!

סרגוס

New member
המלצה!!!

אהלן , חג שמח אני רוצה להמליץ בחום על בצק חדש שאני ואבא שלי הכנו הבצק פשוט עובד נפלא (לפחות הוא יותר טוב מהבצק הרגיל) וכמעת כל מכה מוציאים דג הבצק הזה עומד טוב במים לא נופל והוא רך מעוד... אופן הכנה: לוקחים אפונה יבשה (זאת באריזות ) ושמים לסיר כמה שאתם צריכים ושמים גם מים בערך כוס שמים על אש ומתחילים לבשל (בערך שעה + -) מתי האפונה נהיית רכה מתחילים לערבב אותה עד שהיא יוצאת כמו פירה או יותר מוצק, מורידים את האש על אש קטנה ומתחילים להוסיף דייסה לא מוכנה(היבשה הזאת)ולהתחיל גם לערבב מוסיפים ומערבבים, עד שאתם רואים שזה נהייה כמו בצק שנוח לעבוד איתו ומורידים אותו מהאש ונותנים לו להתקרר אפשאר להשאיר גם במקרר הצלחה מובטחת!!! בהצלחה!
 
למעלה