המלצה .....

YAFYUF

New member
המלצה .....

שאלתי לפני כמה ימים אם מישהו מכיר את בר מסעדה "רנה" בראשל"צ ולא היו תגובות ובכן אנשים .....היתי שם ביום שישי והיה פשוט מעולה!! אמנם האווירה קצת כבדה אבל זה מה שחיפשנו באותו יום
..האוכל היה מצויין (חברהשלי אכלה פילה בקר עם שרימפס ברוטב בורדולייז ואני אכלתי פילה לוקוס שהוגש על מצע של פירה עם רוטב שמנת וזעפרן.....היה מצויין. השירות היה נעים ביותר..המלצר נתן לנו הרגשה מצויינת ואפילו ישב איתנו וקרע אותנו מצחוק....ההמלצות שלו קלעו בול. (לא קורה לנו בדרך כלל שאנחנו מתלהבים מהמלצר אבל הוא באמת היה משהו שונה...משהו מעבר לשירות של מלצר ללקוח...כל הכבוד על זה!!) המוזיקה שהושמעה ברקע היתה נחמדה לא ממש הטעם האישי שלי אבל סביר...( זה היה ניו יורק האוס ....וצי'ל אאוט..... אם לסכם אני בטוח יחזור לשם במיוחד בגלל השירות המצויין... דרך אגב זו הפעם הראשונה שאני מבקר פה מסעדה אז אם יש נקודות שלא כתבתי עליהם אשמח לקבל תגובות .....אני אוכל המון במסעדות ואשמח להמליץ או לחילופין לקטול........

liti

New member
ברוך הבא ותודה על ההמלצה!

אני מקווה שהמאמר החדש שנרכז יוכל לעזור בהנחיות לגבי הביקורות הבאות. שמחה שנהניתם!

גידי42

New member
שמעתי המלצות חמות

אחלה ביקורת, שמעתי על המסעדה ביקורות מעולות והתאור שלך עושה לי חשק ללכת. בכלל ראשון לציון הופכת למין מובלעת קולונרית קטנה על שלל המסעדות בטילת . הלו כן?

YAFYUF

New member
ובכן....

בראשון אכן חל שיפור ניכר במגוון המסעדות והברים. ובכלל איזור התעשייה החדש הפך למן מתחם בילוי שלא יבייש אפילו את בלייני תל אביב... הרנה נמצאת במתחם הזה כמו עוד מסעדות טובות. ביקורות על מסעדות וברים באיזור אני אפרסם בקרוב. בתאבון אנשים.

למעלה