המלצה !!!

Pazc1

New member
המלצה !!!

היום קניתי את No Quarter - Jimmy Page & Robert Plant - Unledded אחלה אלבום. הופעה מצויינת. צמד הזקנים האלה נתנו הופעה מצויינת. שיחקו אותה בגדול. גרסאות מצויינות. תענוג לאוזניים. מחיר : 50 שקל. מומלץ בחום. ו Gallows Pole עדיין מדהים אותי כל פעם מחדש עם הליריקה שלו. גאונות.

ouria

New member
אכן אלבום מאוד מיוחד

עיבודים מאוד מעניינים, אבל אישית לא ממש התלהבתי ממנו... לראות את זה בVH1 זה נחמד, לשמוע את זה ככה קצת פחות, לדעתי.

Pazc1

New member
יש שם שירים חדשים

והביצועים מאוד טובים ומיוחדים. הפתיעו אותי לטובה. אולי הוא רע כי לא התחברת שינויים או שאת לא אוהבת שינויים כאלה.

blonji

New member
....הסבר?..

את יכולה לפחות להסביר למה את חושבת שהוא רע?.... מעניין אותי לדעת. :|

האמת, שאני לא יודעת

אבל שמעתי אותו פעמיים, וגם ראיתי את ההופעה בVH1 ומאוד לא נהנתי.

ThE RhythM

New member
זה באמת אחלה של אלבום

מה לעשות שיש אנשים שלא מתחברים למוסיקה מרוקאית
לא, ברצינות אבל- הם עשו אחלה של עיבודים לשירים (לGallows Pole שהזכרת ולNobody's Fault But Mine לדוגמא יש ביצועים פשוט טובים) זה שהם קשישים ומתחברים לשורשים המרוקאים שלהם לא אומר שהם שכחו איך עושים מוסיקה! אחרי הכל מדובר פה בג'ימי פייג' ורוברט פלאנט, לא לשכוח.

Aeroguy

New member
הבעייה בו

לדעתי היא שלמרות שג'ימי עדיין ג'ימי, הקול של רוברט רחוק (מאוד) מימי הזוהר של שנות ה-70. ללא קשר, העיבודים שם באמת מרשימים.

Pazc1

New member
ברור שהקול שלו לא משהו

הקול של כל אחד משתנה עם השנים. במיוחד של זמרים. לא ציפיתי שהקול של פלאנט ישאר בדיוק כמו בשנות ה 70.

Aeroguy

New member
אני רגיל לסטנדרטים גבוהים...

אני מעריץ של אירוסמית', וסטיבן טיילר (בניגוד לחוקי הטבע) רק משתבח עם השנים מבחינה ווקאלית.

Pazc1

New member
משתבח עם הצעקות

הבנאדם רק צורח למיקרופון. יש מאות כמוהו שיכולים לצרוח. הקול שלו נמאס מהר מאוד. פשוט בלתי נסבל.

AeroTom

New member
גם אני ראיתי את זה נראה לי

ב-VH1. והיה נחמד. ושלום לכל מעריצי זפלין,זו פעם ראשונה שלי פה.

למעלה