המלצה

kfir number 1

New member
המלצה

היום בהוט אקשן ישודר "פקח את עיניך" (1997) של הבמאי של ה"אחרים" עם פנלופה קרוז . אפרופו "האחרים" מה אתם אומרים על הסרט?

D i l D o

New member
חרא של סרט.

אבל "פקח את עיניך" מעולה ובהחלט מומלץ.
(למי שלא ידע - ונילה סקיי עם טום קרוז זה חידוש לסרט הזה
)

kfir number 1

New member
על האחרים

על ניקול קידמן בתפקיד ענק אתה אומר שזה חרא????????? אני חושב שאתה מה זה טועה גם מותח גם מפתיע בסוף וניקול היא המלכה הבלתי מעורערת של הסרט על מה אתה מדבר שזה חרא בחייך? ובאמת? ונילה סקיי זה חידוש וואו אתה ממש קולומבוס גילית לי

kfir number 1

New member
דילדו

דילדו שמתי לב שאתה כל פעם מחדש נגדי? כאילו מה עשיתי לך בגלל שיש לי ידע וגם לך יש אז אתה רב? לא מבין את העניין! תבין שלא רק אתה יודע אלא עוד אנשין ותפסיק להיות נגד כי זה לא ממש לא מתאים שכל אחד יביע את דעתו וזהו מקובל?

D i l D o

New member
תראה, אני ממש לא נגדך..אני לא נגד

אף אחד, זה שאני חושב שזה חרא של סרט זה לא אמור שאני נגדך ותפסיק לקבל כל דעה מנוגדת אליך כיציאה נגדך, זה מתחיל ממש להרגיז. אני נגד העובדה שכל אחד שחושב אחרת ממך, מנסה להגיד לך משו או להגיד משו שאתה כבר יודע אתה בא ביציאות של "באמת?! גילית לי את קולומבוס" או שמשפטים שבאים להראות ש"אני יודע יותר ממך" או לויודע מה...זה אידיוטי ומרגיז. בנוסף יש לך הערות חוצפניות ומתנשאות כמו "להבא תבחרי כינוי מתאים יותר", מי אתהח וש שאתה שעיר לאנשים על הכינוי שבחרו, כאילו, פור גאד סייק תשתוק! אז תרגע קצת, לא כל העולם נגדך, לא כולם פה כדי לעשות לך רע, אתה לא חייב לנסות לצאת "גבר" או אלוהים יודע מה...

DAN1EL

New member
נו חלאס!

אני לא מבין למה אין בפורום הזה חסימה נגד טרולים.

DAN1EL

New member
האחרים סרט טוב.

משחק מעולה, אוירה מעולה. רק אל תצפה למשהו מפחיד, כי זה יכול להפחיד רק בקולנוע ואולי גם באוירה מפחידה. למרות שהיו כאלה שאמרו לי שזה הפחיד אותם והם ראו בטלויזיה..

Herzeleid

New member
בקשר ל 'האחרים'..

חצי מהסרט הייתי עסוקה בלצחוק עם חברות שלי ולהתחרפן אבל ממה שכן ראיתי הוא נחמד..
אני וחברות שלי צחקנו שניקול מטורפת ורוצה לרצוח ת'ילדים שלה לאורך כל הסרט[בגלל הקטע שהיא התחילה להשתגע ולהחטיף לאן כשהיא לבשה את שימלת הכלה]ואז בסוף הסתבר שהיא באמת הרגה ת'ילדים שלה חחחח
] מממ הסוף היה נחמד ומפתיע..למרות שלא ממש מקורי בכל מקרה כי גם בחוש השישי היה דבר כזה... מממ זה גם היה מעצבן שכל העלילה התרחשה באותו המקום-זה משעמם.

מסכימה איתך... לא ממש התרשמתי...

אפילו השתעממתי בכמה חלקים... מממ.. לא עשה לי את זה, בקיצור...

למעלה