המלצה..

The West Star

New member
המלצה..

טוב, תחנתי כבר את הדיסיקם: הצד האפל, החומה, האמא של לב האטום, ו Wish you were here ושמעתי אותם הרבה הרבה... אז, אני רוצה להשיג לי דיסק חדש בסגנון של כל אלה שמהם נהנתי מאד.. יש עצות?

holo

New member
נו באמת..

כל דיסק עם סגנון משלו, ואתה עוד רוצה בסגנון של כל אלה..

בינג

New member
צודק.......

אבל אני אומר לך עכשיו על Meddle דיסק חזק ביותר!!! Echoes ענק..

pink floydror

New member
לדעתי

זה הזמן להכיר טיפה את השורשים של הלהקה, The Piper At The Gates Of Down , אלבומם הראשון של הלהקה מבית היוצר של סולנה הראשון של הלהקה - סיד בארט, שעף מהלהקה אחרי האלבום הראשון. מוזיקה פסיכודלית מדהימה!

tommeir

New member
לא לכולם

החומר המוקדם של הלהקה הוא באמת פסיכודלי ומדהים, אבל בגלל הסיבה הראשונה הוא לא לכולם. מי שאמר לך שהוא אהב את 'החומה', 'הצד האפל' ו'הלווי שהיית כאן' (קטע שלי עם עיברית, נראה אם זה יתפוס גם אחרים, בכל מקרה זה משעשע...) לא הכי חכם להמליץ לו על החלילן... אני בכל מקרה מת על האלבום הזה, אבל הייתי ממליץ ללכת על Animals, אי אפשר לטעות איתו...

pink floydror

New member
שמע

בגדול, אם מישהו בא ואומר שהוש שמע את החומה, דארקסייד, ויש ואטום והוא מחש משהו דומע לכל האלבומים האלה, זה טיפה לא אפשרי, כי האלבומים האלה שונים אחד מהשני בעצמם. לכן אני חושב שמומולץ לפתוח טיפה את השדה ראיה בכל הנוגע לפינק פלויד, ואם בוחרים עכשיו כבר משהו חדש, אז ללכת על השורשים, שהם חשובים מהוד להתפתחות הלהקה בשנים האחרות. הלכתי לעבדוה, יום נעים.

pink floydror

New member
* * * * * ../images/Emo70.gif

מחש משנו דומע= מחפש משהו דומה מהוד=מאוד כולי הפוך ;-/

holo

New member
מה??

החלילן אלבום קל וכיף לשמיעה ובכלל לא קשה להתחבר אליו..אפילו אם רק אתמול התחלת לשמוע פינק פלויד..

בינג

New member
לא לא, יש בו קטעים קשים.....

Pow R. TOC H. אני עצמי התחברתי רק לשני שירים מהאלבום בינתיים, שירים שממש אהבתי: "אסטרונומי דומינה" "Bike" ואני מכיר כמובן את See Emily Play אבל זה לא נכלל בגרסא שלי
שמעתי את האלבום רק פעמים אחדות, אני מקווה שאני אצליח להתחבר אליו, אחרי הכל אני דווקא חושב שתקופת גילמור [חחח שזה בערך כל האלבומים חוץ מזה] [אני אומר גילמור כי זה השוני בין התקופות...] היא יותר טובה, אין מספיק גיטרה וסלואים לסיד!!!

holo

New member
אה, את השיר הזה לא שמעתי

אז אני לא יודע לא שמעתי איזה 3 שירים מהאלבום.. אבל שאר השירים שאני מכיר מאוד נוחים לשמיעה ומאוד ילדותיים..

N a V e

New member
תישאר עם המוכרים,עדיין

אין טעם שתפציץ עכשיו הפסיכודליים הכבדים.לך לכיוון meddle.

אהמ...

אני גם תומכת ב-animal, כי הוא אלבום די מתון של הלהקה- בהצלחה לך:)).. נ.ב- תפסיקו לתרגם שירים/דיסקים לעברית..זה פשוט לא עובד!!!

tommeir

New member
תירגום שירים

את תיראי, אנחנו נצליח בסוף ועוד נשתלט על העולם תוך כדי! יחי פלויד הורוד. נ.ב. אימא לב אטום שולט!

למעלה