המלצה..............

mazursky

New member
המלצה..............

אני יודע שזה עשוי לנגוד את תקנות הפורום, אבל ברצוני לשבח חנות בשם ilan's bikes שנמצאת ברחוב בוגרשוב 44 בת"א. ביום שישי האחרון הייתי בחנות שלו ואין מה לומר הבן אדם יודע מה הוא עושה. הייתי בהמון חנויות בארץ אבל אף פעם לא ראיתי מישהו כל כך בקיא בתחום וכל כך מקצועי. אני רוצה רק לומר שאין לי שום קשר אליו אישית או שום קשר כזה או אחר. אני רק חושב שכשצריך להכפיש שם של חברה או מוצר אנו עושים זאת אך אין מה לעשות לפעמים צריך גם להחמיא.

LIOR Y

New member
מאוד כללי

אני חושב שכדאי שתפרט איך מתבטאת הבקיאות והמקצועיות,כך נבין יותר למה אתה מתכוון.

אילן הוא סמל מצויינות ואהבת האופנים

בחור ישר כמו פלס,ידען מבין ומכור לאופניים. שכחתי...והתרבות...זה לא מכאן. הבחור מומלץ בחום רב.
לא תיקנתי אצלו כלום וגם לא קניתי מאום..

natyh

New member
בא ונהפוך אותו ליקיר הפורום

במקום ארז לווין שמזבל את השכל כל הזמן !

נתי ידידי,

יש הרבה אנשים שנותנים לענף הזה ערך מוסף גבוה. אחד מהם זה ארז לוין. זה שאמרתי מילה טובה (מאד) על אילן אינו גורע כהוא זה מארז. וכשיבוא היום...בקרוב,ארז לוין יקבל ממני את המחמאה של החיים. תאמין לי,אם יש אדם שאני יכול להסיר בפניו את הכובע,קודם כל כבן אדם, זה ארז לוין ... וזה נשאר ללא הסבר,כרגע. אם הוא מביא לך את הסעיף
- סגור איתו חשבון בע"פ...

חייםאבג

New member
נתי, מרוב שאתה תוקף את ארז לוין אני

נוטה דווקא לחבב אותו יותר ויותר ... תחשוב על זה! צא מזה.

arieleco

New member
נכון מאוד, ארז הזה אולי מדבר מהר

מידי, יותר מידי, אבל לא נתקלתי בתחום האופניים ובתחום הצרכנות בכלל בארץ תודעת שירות כה גבוהה, אמינות, מחירים נוחים מאוד והגינות [ראיתי כל מיני חברה שבאו אליו בהתלהבות לקנות כל מיני מותגים, והוא על אף יכולתו לטחון אותם באלפי שקלים, בשל חוסר הבנתם, פשוט אמר להם שאין צורך והם יכולים להסתדר עם מוצרים זולים יותר, זוהי אמינות]. כשאני אצלו אני מרגיש כאילו אני בחו"ל לכמה רגעים

דני כ

New member
מילים בסלע../images/Emo45.gif

בתור אחד שהשאיר אצל ארז "משכורת" עבור שני זוגות + ציוד נלווה, אני יכול רק להצטרף ליורם עם הרבה מילים חמות.

Bpeled1

New member
אני חייב לחזק את דבריו של יורם....

ולומר שאני מצטער על כל שקל שהשארתי בחנויות אחרות (בלי לציין שמות). ארז זה האדם היחידי בתחום שאתה יכול להתקשר אליו בערב שלפני רכיבה (כי נתקעת בלי פנימית או כי משהו קרה לאופניים וכו') והוא יעשה כל מאמץ לעזור. בקיצור בן אדם....... ולדברים שלי מצטרף גם בני. שארז זיכה אותו על טריינר שהוא רצה להחזיר. בלי להקשות ובלי לעשות פרצופים. כמה קל להכפיש כמה קשה לפרגן..... ברוכי.

מצטרף ליורם

די להשמצות! אצל ארז קיבלתי רמת שירות ברמה אחרת בלי קשר לתועלת שהוא מפיק. כחדש בתחום קורא בעניין ומוצא משהו ללמוד ממרבית ההודעות שלו בפורום. אם אין לך משהו מועיל לחברי הפורום,נתי , אנא דלג על העימותים.

g i l 1 7 8

New member
למה לא סותמים לו את הפה?

איפה מנהלי הפורום? זה לא הגיוני להשאיר באוויר הודעות מהסוג הזה. בכל מקרה, נתי, אני לא מכיר אותך אבל לפי צורת הכתיבה שלך אני לא מעוניין ארז הוא איש יקר לעולם האופניים, וגם אני לא קניתי אצלו

למעלה