המלצה!!!!

libi k

New member
המלצה!!!!

לכל מי שעוד לא ראה את הסרט ``רוצחים מלידה``,אז ממש כדאי! זה לא סרט קל,אבל אחד שתיזכרו לעוד הרבה זמן! והאמת דיי מפתיע . מה שדיי קשה לקבל משאר הסרטים זה אפקט ההפתעה אבל הוא בהחלט מצוי בסרט זה! אז כדאי!

leeloo

New member
סרט עם מסר חשוב

רוצחים מלידה הוא סרט עם מסר חשוב לתרבות האמריקאקית, ומשום מה הבחורה הזו שמחשקת בסרט (אני לא זוכרת את שמה) תמיד מופיעה בסרטים מהסוג הזה- סרטים שבהם היא מזונחת בגלל שהמצב הכלכלי שלה לא מאפשר לה, ובגלל שההורים שלה עשו לה חוב של 20,000 פגישות חובה אצל פסיכיאטר... אני אתן דוגמאות (ושימו לב שבשתי הדוגמאות בראד פיט משחק לצידה, וגם הוא בדיוק כמוה, תוצאה מסכנה של הזנחה של החברה הסובבת אותם): ``קליפורניה`` והסרט הזה שבו היא בת 14 וכולם נוטשים אותה אחד אחרי השני....

** רוזבד

New member
סרט גדול!!!!!!!

סרט יפה בימוי יפה של אוליבר סטון ורק שתדעו שקוונטין טרנטינו היה שותף בכתיבת התסריט

הסרט טוב, אבל ההשפעה שלו שלילית

בטח קראתם על בני הנוער בארה``ב שביום בהיר אחד לוקחים רובה ומחסלים את כל הכיתה שלהם. הם טוענים שסרטים מסוג ``רוצחים מלידה`` השפיעו עליהם ועל מעשה הטבח שלהם. למרות שהם מתחרטים על הטעות שעשו, את הנעשה אין להשיב, לכן למרות שאהבתי את הסרט הזה, הייתי ממליץ להחמיר בהגבלת הצפייה בסרט, כך שנערים רגישים וחדירים למסרים מסוג אלה ששודרו בסרט לא ייחשפו אל סרטים מסוג זה ולא יבצעו מעשי טירוף שידפקו להם ולקורבנותיהם את החיים. מצטער שאני קצת כבד בנושא הזה, פשוט חשבתי שחשוב לציין מה שאמרתי.

למעלה