המלצה

untitled

New member
המלצה

כל יום כמעט, בערוץ מוזיק, כשלא משדרים מוזיקה קלאסית, אז משדרים ג´אז אני ממש ממליץ, מופעים שם נגנים שאולי לא כל כך מוקרים (לפחות לא לי) אבל הם מאד רציניים. אני הקלטתי לקלטת וידאו ומשם לקלטת רדיו לפני חודש או משהו שעה של אילתורי גיטרה של שני נגנים פשוט מדהים וכיף לשמוע ויש את זה כל הזמן. אלטרנטיבה ל MTV ממש.

.Mr. Wizard

New member
ספר לי על זה!

אני לא יכול להתנתק מהערוץ הזה! אני לא ישן בכלל ומגיע כמו זומבי לבית ספר! חרא שהוא מתחיל לשדר רק בשבע. (אני בכבלים...) יש "הופ קטנטנים" עד השעה הזו.. (שגם הוא ערוץ לא רע..) אני גם אוהב את התזמורות והסיפוניות שם. אין קשר. אבל זה אני.

untitled

New member
זה לא רק אתה

וגם אני בכבלים, זה באמת באסה שהוא משבע, אז מקליטים ככה אתה יכול להעביר דברים לקלטות רדיו, ולשמוע ג´אז (שלא משדרים הרבה ברדיו, או שמשדרים ואני לא יודע איפה ויש כאן מישהו שיודע...?) וככה אתה חא חייב להיות צמוד למרקע הגדול ותזסמורות וסמפוניות? ברגע שאני אוכל לשמוע מוזיקה כזאת ולהתחבר אליה...

R750-Girl

New member
עוד סיבה להתחבר לYES....

שם משודר 24 שעות ביממה - ערוץ 40

.Mr. Wizard

New member
תדידי את זה להורים שלי...

אבל האמת שאני לא רואה שום סיבה אחרת להתחבר ללויין. לסבתא של חבר שלי יש לווין, ויש שם תופעה מעצבנת שאות מהלווין כל הזמן משובש, והתמונה קוצפת נתקעת ומחרחרת. בכבלים זה לא קורה. חבר שאי אפשר לבחור ערוצים מסויימים בכבלים... כמו בלויין.

R750-Girl

New member
לא רוצה להיגרר לוויכוחים שלא קשורים

לנושא הפורום אז אני אקצר
איכות תמונה מעלוה איכות סאונד מעולה ערוצים נפלאים. אני סיימתי. מי שרוצה - מוזמן להתווכח איתי ב ICQ 21621636
ודרך אגב - יופי של פורום פה.

.Mr. Wizard

New member
תגידי תודה לג´ו

שלקח יוזמה והרים את הפורום הנפלא הזה. שאגב, אני עדיין לא יודע איך קוראים לו!!! בקשר לYES, אני קיבלתי התרשמות שונה. גם הסרטים לא משהו. שווה להתחבר רק בגלל ערוצי המוסיקה.

.Mr. Wizard

New member
הפסקתי לראות סרטים מצויירים.

כמובן שאם התוכניות הישנות היו חוזרות הייתי חוזר למנהג בשנייה. כל המצויירים שיש היום זה זבל. איפה הימן? איפה שירה? וקפטן וידאו? איפה? איפה?! היו זמנים... אני עכשיו בערוץ 3 בעיקר. ובMUSSIC, כמובן...

למעלה