המלצה!

themeny

New member
המלצה!

שלום לכווווווולם.......! היום ב-21:35 ישודר בערוץ 2 "פצצה במרתף" סרטו של מיכאל קרפין על האופציה הגרעינית של ישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1272390,FF.html מה הקשר לפורום?? הסרט נפתח כתרחיש על מה שעלול לקרות בישראל. שם מוצג מרכז עזריאלי ההרוס שעשיתי (העליתי פעם אנימציה). אומנם די התאכזבתי לגלות שאנימציה נחתכה ומה שנשאר זה רק 5 שניות בערך אבל גם זה משהו. בלי קשר כדאי לראות! מרתק! דבר שני, אשמח לקבל תגובות על אנימציה שעשיתי לא מזמן. מי שמכיר את הסרטון DEMO של המנוע רינדור ARNOLD בוודאי יבין שזה סה"כ חיקוי עלוב אבל זה היה תרגיל שעשיתי... תודה על תשומת הלב, זה סה"כ מה שביקשתי

eldarinn

New member
מני...

תודה על הטיפ. נ.ב. נראה לי שהלינק שנתת לא עובד
...

themeny

New member
...SAVE TARGET AS?

המממממממ...... נראה לי שה SERVER לא תומך ב- RESUME (godzila, getright) צריך לסגור את התוכנות(godzila, getright) :) וללחוץ על הלינק עם קלינק ימני ו ...SAVE TARGET AS. ניסיתי וככה זה עבד...

eldarinn

New member
ברור ברור ../images/Emo45.gif

אני לא "עד כדי כך" דביל
...כנראה שהסרבר היה עמוס קודם והיה נדמה לי שהלינק מת. מוריד עכשיו...

SCaToPHaG

New member
../images/Emo45.gif חביב

לצערי פספסתי את הקטע שלך בתוכנית, אבל כבר ראיתי את האנימציה המשובחת בעבר, אז לא נורא. בקשר לספורטי, שאכן "מושפע" מאנימציית הפהפה של מרטינז, יצא טוב מאוד אבל יש כמה דברים לוגיים קטנים... התוצאה אמורה להיות 100% ריאליסטית, ובמודל של ספורטי (זה היצור שעשית לספורטיוי לא?) יש את הידיים המרחפות והקרטוניות שלא תורמות לפוטוריאליזם. כמו כן האנימציה לא tweaked enough כאילו הcurves לא עברו טיפול יסודי... חוצמזה עבודת הפוסט טובה מאוד
(לא הבנתי למה התמונה מתעוותת בתחילת ובסוף האנימציה, הרי לא מדובר בbad reception כי זו מצלמה ולא טלויזיה... אז מה ניסית ליצור? הפרעות אלקטרומגנטיות?
) בכל מקרה, העזריאלי מדהים ומושלם והספורטי חביב אך מרושל קלות.

HP900PTW

New member
נחמד..

לצערי גם אני פספסתי את התוכנית... יהיה לה שידור חוזר מתישהו שאתה יודע עליו?

themeny

New member
10x

SCaToPHaG: בקשר לספורטי, אני מסכים עם כל הערות באופן כללי... bad reception סתם משחק בלי שום משמעות... חוץ מזה תודה על הפידבק! ואין לי מושג מתי יהיה שידור חוזר אני אדבר עם מנכל רשת... נראה כבר...

pixelpro

New member
היי מני... שאלות.. :)

באיזה מנוע רינדור השתמשת ? ואיך עשית את הסצינה חשוכה כשהמצלמה יורדת למול האופק ? זה (מצורפת תמונה) תודה .. יובל נ"ב , באיזו תוכנה אתה משתמש ?

themeny

New member
היי

השתמשתי ב BRAZIL. השינויים באור וחושך (חשיפה) עשיתי עם (AFTERFX (BRIGHT\CONTRAST וגם את (OUT OF FOCUS (BLUR. לצערי BRAZIL לא מנוע כזה מתוחכם כמו ARNOLD שמדמה מציאות בצורה מושלמת... אני משתמש ב MAX לתלת.

gonen-y

New member
ניראה טוב ../images/Emo45.gif

מזכיר לי עבודה שנעשתה בסיגנון דומה באתר פפה לנד ביצוע יפה לחלוטין אם כי אני הייתי משנה את צבע הטקסטורה של הדמות למשהוא יותר מחימר בכל אופן ביצוע טוב!!!! הכתובת לאתר כאן הכתובת לסרט כאן

למעלה