המלצה.

noname20000000

New member
המלצה.

אומנם רק התחלתי לקרוא אותו, אבל אני בהחלט ממליצה לכם על הספר "אלים מן החלל החיצון" של אריך פון-דניקן. אומנם הספר יחסית ישן, שנות ה-70, אבל המידע בו עדיין יחסית עדכני. ספר מאוד מעניין, אני קראתי עכשיו 60 עמודים בלי להפסיק, וכדאי גם לכם.

Gilliana

New member
מצטרפת להמלצה ../images/Emo45.gif

ואין שום משמעות לכך שמדובר בספר ישן - החומר בו עדכני עד עצם היום הזה. אני ממליצה על כל הסדרה שכתב פון-דניקן - שלושה ספרים: מרכבות האלים, אלים מן החלל החיצון ו-עקבות בחלל.

destar

New member
ואני משתתף בהמלצה ומוסיף את

הספר "עקבות בחלל " (גם של אותו מחבר כפי שרובכם יודעים) להמלצה !

Majestic12

New member
המלצה חמה...וכמה מילים

רבים מ"מכחישי" העבמי"ם, נוטים לתקוף את דניקן ולפסול את כל כתביו כזיופים. זוהי "עגלה" שרובם נהנה ממש לטפס עליה. אמנם דניקן נשפט ונכלא בזמנו על עבירות מס, ואפילו הודה שזייף ממצא כזה או אחר בספריו, אך במעשיו איך לפסול את כלל עבודתו. דניקן העלה תיאוריות שחלק גדול מהן אמנם לא הוכח, אך גם לא הופרך. מאד קל לבוא ולפסול עבודת-חיים שם אדם, רק בשל עבירה שביצע במהלך חייו. חישבו כמה אנשי אקדמיה ישבו בכלא על פשעים שונים - איש לא הציע לפסול את כל עבודת חייהם כזיוף בשל כך. אמנם איני מסכים להרבה קביעות של דניקן, ואיני מקבל בשום פנים את התנהגותו האישית - אבל מכאן ועד פסילת כל כתביו כשטויות או כזיוף - הדרך עוד ארוכה... ספריו מומלצים תמיד. למרות אי דיוקים, וטעויות, הרי שהוא מעלה שאלות גדולות - כאלו שלא נפתרו עד ימינו.

FRAIFY

New member
דניקן לא גילה את אמריקה....

הרבה זמן לפניו כבר היו הוכחות מוצקות להתערבות חוצנית בעמים פרימיטיבים,במקדשים של בני דת המאיה ישנם עשרות ואף מאות ציורים על גבי הקירות ששם נראים כלי טייס עגולים באוויר,ויצורים לובשים חליפות על הקרקע{אסטרונאטים} כנ"ל במצרים בפירמידות,במרכז אירופה ואפילו במזרח סין. ישנה תנועה שלמה שמתבססת על זה,התנועה הראלית.

Majestic12

New member
הדת הראלית לא מתבססת על עובדות

דניקן היה הראשון שהביא למודעות ציבורית עולמית את עניין ההתערבות החוצנית בהתפתחות הגזע האנושי. איש עולם לא עשה זאת לפניו באופן כה שיטתי ומעניין. הדת הראלית מתבססת על גאון שיווק ונוכל בשם ראל, שהכתיר עצמו למלך המשיח (בכסות "מודרנית") ולדוברם של החוצנים עלי-אדמות. הוא בנה תיאוריה המושתתת על אמיתות מדעיות בשילוב של חצאי-אמיתות ושקרים, ויצר דת חדשה (אשרי המאמין). בכך אין הוא שונה מכל מטיף אחר - דוגמת ה"רב" אמנון יצחק ודומיו. אלו אנשים המוכרים שקרים במסווה של אמת מדעית, ומאחר ומרבית "לקוחותיהם" הם מאמינים תמימים ונאיביים, הרי שהם בולעים כל שטות כאילו זו אמת מדעית ותורה מסיני. זה מדהים איך אנשים מוכנים לקבל כל שטות שנכתבת באינטרנט, מבלי לנסות ולאמת כלום. הרי הבדיקה המינימלית והשטחית ביותר לטענות ראל, ולא צריך להיות איש מדע או להבין ביולוגיה לשם כך, תגלה לכל בר-דעת את כמות השקרים והשטויות שהתיאוריות שלו מכילות. הדת הראלית אינה שונה, אם כך, במאומה מכל דת אחרת.

חפY

New member
האם ספרים אלה מצויים בחנויות הספרים

Majestic12

New member
בהחלט - עדיין ניתן למצוא אותם

ואם לא - אז ניתן לחפש באתרים למכירת ספרים באינטרנט

למעלה