המלצה

tuvalg

New member
המלצה

היום הורדתי את האי פי Com Lag (מצטער, אין לי דרך אחרת להשיג את זה) ונחשפתי לשירים רבים שלא יצא לי להכיר, באמת מדהימים ביופיים, ואני ממליץ לכל מי שלא מכיר להשיג את הדיסק.

אכן, אחלה אי פי

לגבי השגתו של האי פי - נסה באינטרנט..במידה ולא ניתן להשיג את כל השירים שמופיעים עליו דרך הסינגלים השונים של מ- httt.

אני קראתי שקשה להשיג אותו

כי יצאו גירסאות עם טראק פגום אז הורידו אותו החנויות. רק ב "קנייה" באינטרנט יש את הגירסאות התקינות.

אני לא בטוח שזה לגמרי נכון

אני קניתי את שלי דווקא בחנות...והוא בסדר גמור. מצד שני הכל ייתכן...

בזמנו...

שזה לפני שנתיים בערך, קניתי אותו באילת בחנות הדסקים היחידה (שאת שמה אני כבר לא זוכר). ולא סתם, קניתי שני עותקים. את העותק השני כבר נתתי מזמן לידידה שלי....

Anuerysm

New member
אאוץ'..

אבא שלי טס ליפן ביום שלישי אני יכול לבקש ממנו שיקנה את זה שם או שזה לא ממש קל להשגה?

הממ...סביר להניח

שזה כן יותר קל להשגה שם - שכן מדובר על הוצאה יפנית. עם זאת, זה עלול להיות יותר יקר ביפן, שכן הם לא המדינה הזולה בעולם בלשון המעטה. תבקש, מקסימום תזמין מהאינטרנט...

V e g

New member
ועוד איך

אני די בטוח שהוא יוכל להשיג את זה שם, ואולי גם את Itch, Running from Demons שהם גם EP's בהוצאות יפניות (למרות שאני לא יודע...אולי הם ניתנים להשגה עדיין בחנויות הגדולות פה בארץ).

הם בוודאות לא ניתנים להשגה בחנויות

בארץ..אבל גם את itch וגם את running from demons אפשר להשיג באניטרנט ואפילו חדש...

למעלה