המלצה

המלצה

שני דברים שנתקלתי בהם לאחרונה ואולי יעניינו אתכם : 1. מבצעים של כל הדיסקים של קלאסיקלטת ו-MCI. המחירים נעים מ- 9.90 ל-19.90 ש"ח. 2. בסופרפארם מבצעים של ספרי ילדים. ראיתי את סיר הסירים, קריוס ובקטוס, ספרים של לוין קיפניס, סדרה של 4 ספרים : עיניים, אזניים, אף ופה... ועוד ועוד. מחירי הספרים מתחילים ב- 14.90 ש"ח. שווה לבדוק.
 
שבי - בתכנון שלי לקפוץ היום ולראות

מה יש להם שם שאפשר לנכס בתמורה כספית לסיפריה של שגיגוש.
 
הייתי עכשיו ויצאתי עם 2 ספרים, דיסק

6 זוגות גרביים לשגיא (לא היה במבצע, אבל איך אפשר לא לקנות לו, כי גרבים ירוקות עם פסים עוד אין לו
) 2 ארוחות בישלולי וכמובן, איך אפשר לא בלי איזה תכשיר לניקוי הבית... הארון כבר מתפוצץ מתכשירי ניקוי והעוזר כבר צוחק עלי שיש לי תרסיסים לכל סוגי האבק שקימים במדינה שלנו.
 
מומלץ מאוד!!!

כפיר, שאוהב רק את מחית מרק עוף עם ירקות שאני עושה בבית, ולא מוכן להסתכל על זה של גרבר, אכל את כל הצלוחית עד הטיפה האחרונה של מרק עוף עם ירקות מס´ 1. יתרון: לגרבר אין מחית בשרית שלב 1, רק משלב 2. זה של בישלולי שלב 1 טחון לחלוטין. שלב 2 ו-3 טרם ניסיתי. נדמה לי שהכמות גדולה יותר מזו של גרבר, למרות שהמשקל זהה, כי הגרבר הוא צינצנת זכוכית כבדה, והבישלולי הוא צלוחית פלסטיק קלה. חיסרון: יותר מחמישה ש"ח לצלוחית - יותר יקר כמעט פי שתיים. ותמיד עדיף להכין לבד. סיכום: שווה כשיוצאים מהבית ונתקעים בלי אוכל.
 

יונית ש

New member
ואיך מחממים את האוכל?

צריך תנור או מיקרו? אני שואלת כי אנחנו מתככנים טיול צפון לכמה ימים ולפי מה שכתבת בישלולי נשמע רעיון לא רע.
 
אפשר במיקרו ואפשר במים חמים

אבל... תנסי קודם בבית לראות אם זה טעים לכם - איה אוהבת גרבר ולא אהבה את הבישלולי. אם לא ניסית קודם, אני ממליצה לנסות גם גרבר - יש יותר מבחר טעמים. וטעם זה הרי דבר אישי.... וגם - בגלל צורת האריזה אי אפשר לסגור אחרי שפותחים, אז אם פתחתם, אכלתם כמה כפיות ואת רוצה לשמור את השאר את צריכה להעביר לכלי אחר. והערת אגב - איה אוכלת גרבר (ואני מדברת פה על ירקות עם בשר - לא על פירות) כמו שהוא, ישר מהצנצנת ללא חימום (ומי שהיה בפארק ותהה לאן הלכנו להתבודד - זה היה כדי לאכול צהרים - גרבר עוף וירקות, איה מוסחת בקלות בזמן האוכל וצריך להרחיק אותה מגירויים). בתאבון, שירלי
 

מלכה ב.

New member
פטנט לסגירת ה"בישלולי"

ואני בטוחה שהיצרנים לא יאהבו את , ובכל זאת... המכסים של הקופסאות הגדולות של תחליף החלב של רמדיה (1 ק"ג) מתאימות בול לסגירת הצלוחית של "בישלולי". אכן כדאי לוודא שזה טעים. קרן היא סרבנית ירקות, ודווקא את הבישלולי שלב 1 היא אהבה, לא אכלה מנה שלמה, אבל לא נהיה קטנוניים... בתיאבון.
 
לא חייבים לחמם. אפשר לאכול ככה.

אם מחממים - אפשר במים חמים ואפשר במיקרו. צריך להוריד את הקרטון ולחמם במיקרו עם כיסוי הניילון, לחכות קצת ולהוריד את הניילון. בקטע של לשמור את מה שהילד לא גומר - צודקות הבנות שאומרות שזה לא מתחרה עם הצנצנות של גרבר, אבל אצלי הוא גמר את הכל אז לא היתה לי הבעיה הזו.
 
למעלה