המלצה

המלצה

לכל מי שבקטע של קלטות וידאו לקטנטנים יש את סדרה המומלצת של בייבי באך בייבי מוצארט וכו´ אז אפשר להשיג את זה בחנויות כמו שילב וסטימצקי רק שזה עולה משהו כמו 70 ש"ח ובכן אפשר גם לקנות את זה באתר של סטימצקי בהנחה משמעותית של 20% וזה מגיע עם משלוח כך שלא צריך גם להסתובב במרכזי הקניות בימים טרופים אלו האתר הוא www.ibooks.co.il תהנו וחג שמח
 
קרן - יש לי את ה"בייבי מוצרט" -

ורציתי לשאול אותך - מאיזה גיל כדאי להראות להם את הקלטת? לא מוקדם מדי עכשיו , בגיל חודש וחצי?
 

טילי2

New member
מגיל שבועים, עילי היה מרותק לזה.

את ציפי שביט הוא לא סבל ואילו ביבי מוצרט ריתק אותו.
 
מוקדם ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

ענת, הילד שלך יהיה בפיגור התפתחותי
אבל ראיתי שכבר הוצאת לו את האוניברסיטה, אז אולי זה מפצה
בכל מקרה, יובל היה מרותק לבייבי באך (ואח"כ גם בייבי מוצארט) כבר בגיל שלושה שבועות (10-15 דקות רצופות) ובגיל חודש כבר ראה את כל הקלטת מההתחלה עד הסוף בהתלהבות רבה. עומר, לעומת זאת, גילה את הקלטות רק בגיל חודש וחצי-חודשיים, ועד היום מתקשה לשבת בשקט ולצפות בקלטת שלמה. מכאן אני משערת שזה תלוי בילד. יובל ממש חולה טלוויזיה. כשהוא במצב רוח המתאים הוא מסוגל גם לראות שעה שלמה. לפעמים הוא ממש מבקש טלוויזיה, גם אם אני רוצה לשחק איתו. אני באופן אישי מעדיפה את בייבי באך. אני חושבת שהוא מתאים יותר לקטנטנים, ונראה לי שבייבי מוצארט טוב יותר לגילאים קצת יותר גדולים (חצי שנה אולי?). בכל מקרה, החבר´ה שלי מרותקים לשתי הקלטות.
 
והנה המלצה נוספת לקטנטנים

הקלטת פנטזיה של דיסני. אצלי צופים בזה כבר מגיל חודש בהתלהבות רבה. אמנם צריך להעביר קדימה את הקטעים המשעממים (הסברים וכד´), אבל חלק מהקטעים שם פשוט מדהימים לילדים (הפסטורלית של בטהובן, מפצח האגוזים ועוד).
 
לנו יש את "ביביי שיקספייר" וקטעי

הקישור הם על הפנים. אורך הקלטת 27 דק´ וחצי מהזמן יש להריץ את הקטעים.
 

פישון

New member
בייבי ואן גוך מצויין מגיל 8-9 חודשי

אצלנו התחלנו להראות לתמוז קלטות רק מגיל שמונה חודשים בערך, כשעברנו ממטפלת לגן והיינו בטוחים שהיא לא תראה קלטות כל היום כשאנחנו לא שם. בייבי מוצרט היה נהדר בהתחלה, אבל בייבי ואן גוך היה פשוט להיט היסטרי. קצת אחר כך היא התחילה לראות גם את "אצבעות" והיא עוקבת עם הידיים אחרי מה שרואים בקלטת. ממש בהתחלה היא התאהבה דווקא ביעקב אילון, וזהו. שום דבר אחר לא עניין אותה. יש גם תכניות נחמדות בהופ: הקונצונים בבוקר וקליפורד בשבתות. תכניות בלי שטויות ובלי פרסומות, די נחמדות. אנחנו רואים בבוקר, לפני הגן.
 
הלו , תגידי לתמוז שיעקב אילון ש-ל-י

ושתשכח ממנו מהר , ויפה שעה אחת קודם!!! זה ידוע לכל שבעיני הוא הגבר האולטימטיבי ותמוז ממש לא רוצה להיאבק איתי בבוץ , נכון?
 

פישון

New member
תמוז דווקא תשמח לשחק בבוץ

גם עם אמהות של אחרים. אבל יעקב איילון: שלך. אני מקווה לחתן יותר קרוב בגילו אליה (אנחנו מסמנים מועמדים).
 

yaelhul

New member
ענת, רק עכשיו ראיתי את תמונותיו של

"הנסיך המדליק מבל אייר"... ומה יש לאמר - אפילו הבעל הקשוח שלי נמס לשלולית על הרצפה כשבא לראות. כיף היה לראות גם את אמ´שלו ולחבר את הקול בטלפון לתמונה, וכמובן את אחותו הגדולה והמקסימה. שימשיך כך יקירתי, רק בטובות ובאושר. יעל
 

טילי2

New member
ענת, טוב שעל הגברים לא נריב../images/Emo14.gif

יעקוב אילון הוא ממש לא הטיפוס שלי. אני דבקה במיסטר ביג ומוחנה להתנחם בגירסה הישראלית והצעיר בשם גור צלליכין.
 
יש בה מס´ קטעים ששגיא מאוד אוהב.

האמת, שקיבלתי את הקלטת של שיקספיר בעטיפת "ביבי-מוצארט", ואת תאמיני לי אם אומר לך שרק בשבוע שעבר גיליתי שהם התבלבלו בין העטיפה לקלטת?
 
למעלה