המלצה

Shark1

New member
המלצה

שלום לכולם . אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לעשות קורס משיטים ,אבל מרוב בתי ספר הקיימים בארץ והבדלים במחיר קשה לחבור איפה . מבקש את המלצותכם בנושא. תודה מראוש.

בת ים

New member
ברוך הבא לעולם השייט../images/Emo13.gif

בוקר טוב, קודם כל מברכת אותך על ההחלטה לעשות קורס משיטים. מאיזה אזור בארץ אתה? בכל אופן באזור תל אביב יש מספר בתי ספר שעובדים בשיטת תמחור שונות כפי שכבר הבנת. לדעתי האישית, מאד חשוב לבחוןגם את הצד המקצועי ולא רק את הכספי. נכון שמאד מפתה לפנות לבית ספר שנותן לך מחירים נוחים ומפתים אך יש להסתכל על התמונה כולה-מה וכמה בעצם מציעים לך תמורת המחיר הנמוך? השורה התחתונה-כמה שיותר הכנה לבחינות, פחות אגרות למבחנים חוזרים. אישית, למדתי באזימוט, והייתי מרוצה מעל ומעבר, מקצוענות לשמה. נשמח לשמוע חוות דעת והמלצות נוספות. בתיה

lizard

New member
היי

אני לומד בשיא גל ומרוצה מהם. שווה להיות חבר מועדון ולקבל את הקורס בחינם (בהנחה שהמבצע עדיין תקף) מיכה

בת ים

New member
תגובה למיכה

הקורס אממ...לא ממש בחינם
אתה משלם עליו טבין ותקילין (מתאים לפסח
בתוך המחיר של חברות במועדון. בתיה

lizard

New member
לא בדיוק.

חברות במועדון עולה כסף. ובנינו,למי שרוצה יכול להפליג כמה שהוא רוצה אז זה אפשרי. במקום לשלם גם חבר מועדון וגם קורס אז הם נותנים קורס חינם. בכל מקרה חייבים לדבר איתם. אני ממש לא איש שיווק שמכירות שלהם. מיכה

lizard

New member
אופססס..

המשפט השני יצא לי מבולבל..חחח מה שהתכוונתי זה שמי שחבר מועדון יכול להפליג מצי שהוא רוצה וכמה שהוא רוצה.

למעלה