תודה משה. בסופו של דבר הבחירה נפלה על טלביזיה של פיליפס והיא אפילו הספיקה להגיע למקום מגוריה החדש. מקווה שהמטפלת תהנה מצפיה בה אחרי שנדאג לשים אותה במקומה ותחובר לממיר.כפי שכתבת, אין היום הרבה דגמים בגודל הרצוי לך. רוב המכשירים הם מוצרי מדבקה. לא הייתי לוקח PILOT, אבל הייתי שוקל TOSHIBA. אם תתני רשימת מותגים, אולי אוכל להמליץ.
תתחדשו! פיליפס מותג ראוי. סוני אכן לא מצדיקה את מחירה לפחות בגודל הזה.תודה משה. בסופו של דבר הבחירה נפלה על טלביזיה של פיליפס והיא אפילו הספיקה להגיע למקום מגוריה החדש. מקווה שהמטפלת תהנה מצפיה בה אחרי שנדאג לשים אותה במקומה ותחובר לממיר.
אגב, ראיתי שיש גם סוני ברוויה "32 אבל המחיר שלה מוגזם לצורך הספציפי שלי.
תודה, משה. ממיר עידן לא עוזר כי ערוצי ישראל אלו הערוצים שהמטפלת לא תצפה בהם מחמת אי הבנת השפה, אחרת היתה יכולה לצפות עם אמא שלי בערוצי ישראל.תתחדשו! פיליפס מותג ראוי. סוני אכן לא מצדיקה את מחירה לפחות בגודל הזה.
ואגב... בכל המכשירים החדשים אמור להיות כלול ממיר עידן +, שייתן את כל ערוצי ישראל בחינם, ככל שיש אנטנה מספקת.
ולגבי ממיר? נקווה שהיא תסתדר עם השפות.
לא יודע איך בהוט. ביס, יש עלות של 10 ש"ח לחודש עבור ממיר HD קטן ויתכן שעבור ממיר יס אנדרואיד אין עלות, אבל צריך "לדעת" להשתמש בו.תודה, משה. ממיר עידן לא עוזר כי ערוצי ישראל אלו הערוצים שהמטפלת לא תצפה בהם מחמת אי הבנת השפה, אחרת היתה יכולה לצפות עם אמא שלי בערוצי ישראל.
אני די בטוחה שהממיר "יודע" רוסית, שפה שהמטפלת דוברת (אנחנו רק שומעים בלי להבין - )
בכל מקרה, ממילא מלבד עלות התקנה חד פעמית של נקודה נוספת לא תהיה כל תוספת עלות חודשית וגם הממיר ניתן ללא עלות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.