המלצות או אי המלצות לטלביזיה "32 יתקבלו בתודה

סתם מבקרת

Active member
צריכה לרכוש טלביזיה "32 . ראיתי שהמבחר לא גדול ובכל זאת לא מעוניינת במוצר מדבקה.
הגודל הזה נחוץ לחדר שאין בו מקום לטלביזיה גדולה יותר ועל מנת לשדרג את תנאיה של המטפלת של אמא שלי.
תודה מראש לכל התיחסות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כפי שכתבת, אין היום הרבה דגמים בגודל הרצוי לך. רוב המכשירים הם מוצרי מדבקה. לא הייתי לוקח PILOT, אבל הייתי שוקל TOSHIBA. אם תתני רשימת מותגים, אולי אוכל להמליץ.

יש לי TV מותג . טושיבה 3 שנים 50' . אחרי 3 שנים . יש כתמים בתמונה . לעומת זאת TV NONA מדבקה 5 שנים רואים מעולה . כך ש מוצג לא תמיד שווה להשקיע יותר

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
גם טושיבה כבר לא מה שהייתה פעם. אבל אילו אלטרנטיבות למסכי 32' יש כיום?

נערך לאחרונה ב:

סתם מבקרת

Active member
כפי שכתבת, אין היום הרבה דגמים בגודל הרצוי לך. רוב המכשירים הם מוצרי מדבקה. לא הייתי לוקח PILOT, אבל הייתי שוקל TOSHIBA. אם תתני רשימת מותגים, אולי אוכל להמליץ.
תודה משה. בסופו של דבר הבחירה נפלה על טלביזיה של פיליפס והיא אפילו הספיקה להגיע למקום מגוריה החדש. מקווה שהמטפלת תהנה מצפיה בה אחרי שנדאג לשים אותה במקומה ותחובר לממיר.
אגב, ראיתי שיש גם סוני ברוויה "32 אבל המחיר שלה מוגזם לצורך הספציפי שלי.

z1george

Member
מנהל
אני קניתי לחדר צדדי TCL בגודל 32 אינץ ועובד מצויין כבר שנה. המחיר היה נוח מאד. לדעתי זה לא מותג מדבקה
המחיר היה 550 ש"ח נדמה לי, דגם לא חכם. חובר לסטרימר והצבעים יפים במסך

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תודה משה. בסופו של דבר הבחירה נפלה על טלביזיה של פיליפס והיא אפילו הספיקה להגיע למקום מגוריה החדש. מקווה שהמטפלת תהנה מצפיה בה אחרי שנדאג לשים אותה במקומה ותחובר לממיר.
אגב, ראיתי שיש גם סוני ברוויה "32 אבל המחיר שלה מוגזם לצורך הספציפי שלי.
תתחדשו! פיליפס מותג ראוי. סוני אכן לא מצדיקה את מחירה לפחות בגודל הזה.
ואגב... בכל המכשירים החדשים אמור להיות כלול ממיר עידן +, שייתן את כל ערוצי ישראל בחינם, ככל שיש אנטנה מספקת.
ולגבי ממיר? נקווה שהיא תסתדר עם השפות.

סתם מבקרת

Active member
תתחדשו! פיליפס מותג ראוי. סוני אכן לא מצדיקה את מחירה לפחות בגודל הזה.
ואגב... בכל המכשירים החדשים אמור להיות כלול ממיר עידן +, שייתן את כל ערוצי ישראל בחינם, ככל שיש אנטנה מספקת.
ולגבי ממיר? נקווה שהיא תסתדר עם השפות.
תודה, משה. ממיר עידן לא עוזר כי ערוצי ישראל אלו הערוצים שהמטפלת לא תצפה בהם מחמת אי הבנת השפה, אחרת היתה יכולה לצפות עם אמא שלי בערוצי ישראל.
אני די בטוחה שהממיר "יודע" רוסית, שפה שהמטפלת דוברת (אנחנו רק שומעים בלי להבין :)- )
בכל מקרה, ממילא מלבד עלות התקנה חד פעמית של נקודה נוספת לא תהיה כל תוספת עלות חודשית וגם הממיר ניתן ללא עלות.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
תודה, משה. ממיר עידן לא עוזר כי ערוצי ישראל אלו הערוצים שהמטפלת לא תצפה בהם מחמת אי הבנת השפה, אחרת היתה יכולה לצפות עם אמא שלי בערוצי ישראל.
אני די בטוחה שהממיר "יודע" רוסית, שפה שהמטפלת דוברת (אנחנו רק שומעים בלי להבין :)- )
בכל מקרה, ממילא מלבד עלות התקנה חד פעמית של נקודה נוספת לא תהיה כל תוספת עלות חודשית וגם הממיר ניתן ללא עלות.
לא יודע איך בהוט. ביס, יש עלות של 10 ש"ח לחודש עבור ממיר HD קטן ויתכן שעבור ממיר יס אנדרואיד אין עלות, אבל צריך "לדעת" להשתמש בו.

למעלה