המלצות בבקשה:

isaac27

New member
בבקשה

שר הטבעות the lord of the ring בלאק הוק דאון black hawk down מפלצות בע"מ monsters inc. מהיר ועצבני The Fast and The Furious שרק Shrek הארי פוטר Harry Potter

זה סרטים ב-DIVX לא ב-DVD!!!!!!

ראית שר הטבעות ב-DVD ? בלאק הוק דאון ? מפלצות בע"מ ??? בבקשה תאמר לנו איפה!!! אלו סרטים שעדין לא יצאו ל-DVD, ואם ראית אותם זה בוודאי היה ב-DIVX (או רחמנא ליצלן בקולנוע). עוד משתשמש DIVX בפורום שחושב שזה "כמו DVD אז אפשר להמליץ, לא?" לא!!!.

gofish

New member
קריידל תיקון קטן

מבלי להכנס לטיב ההמלצות שנתן הבחור,בלאק הוק דאון יצא ב-DVD בשני האיזורים (1,2). מעבר לעובדה שיש המון סתירותבתסריט,אם בכלל אפשר לקרוא לזה תסריט,מרוב פיצוצים ויריות לא נשאר בכלל זמן לדיאלוגים (מומלף אטמי אוזניים בשעת הצפייה),הוא לא תואם לסיפור האמיתי ויש המון טעויות בסיפור. לטעמי אחד הסרטים החלשים של רידלי סקוט. לעומת זאת מפלצות בע"מ לא יצא עדיין ואנחנו גם מצפים וגם מחכים

ברק013

New member
על מזוייפים שמעת?!?

כל הסרטים הנ"ל , כולל Lord of the Rings 2&3 קניתי השבוע ב-Shanghai Market בשנטאי (סין). איכות מעולה - Real DVD .

גיא ע

New member
אתה משוכנע שזה DVD אמיתי?

פשוט נתקלתי בדי הרבה אנשים שקנו VCD ב- 10 ש"ח בתאילנד וחשבו שזה DVD. האם שר הטבעות בא בדיסק אחד או שניים? גיא

ברק013

New member
לגיא...

לדעתי הדרך הכי טובה לבדוק אם ברשותך DVD או VCD היא לבדוק כמה הקובץ תופס על הדיסק, VCD הוא בתכולה של CD רגיל 800-700 MB בעוד שDVD יכיל 4GB בערך, בנוסף סרט בDVD תופס לרוב רק CD אחד וVCD יבוא כ-2 CD. ולשאלתך - ככה בדקתי את כל 80 הDVD שקניתי בסין, לכולם תכולה של 4GB בערך והם באים כ-CD אחד, לרבות Lord of the Rings 2 . האיכות ב-95% חדה וברורה, טובה מאד. ברק

גיא ע

New member
ברק -

זה נשמע מצויין, הבעיה היחידה היא תדירות הנסיעות שלי לסין... תודה

ועכשיו להמלצה:

אם אתה מתחיל אוסף, לא תטעה אם תלך על שלושה מהסרטים שנחשבים קלאסים ב-DVD: The Matrix Fight Club Gladiator לכל אחד מהשלושה עושה שימוש פעיל ויעיל בסראונד מלבד איכות גבוהה של התמונה ו-SPECIAL FEATURES עשיר. אבל כמובן שכל אחד וטעמו האישי כך שבוודאי תמצא בין חברי הפורום עשרות המלצות שונות.

רומן ט

New member
הנה לינק לרשימת

100 כותרי ה-DVD הטובים ביותר, כפי שדורגו ע"י חברי פורומים שונים שמתעסקים ב-DVD. לא, אני לא מסכים עם כל הבחירות, וגם הסקר קצת מיושן (סוף 2001), אבל זה יכול לתת התחלה טובה. -רומן

gofish

New member
רומן..יופי של רשימה..ושאלה?

אני מסכים איתך לגבי הבחירות,לפחות לגבי הסדר,אצלי היה הסדר משתנה קצת (למשל,בין סרטיו של קווין סמית Clerks היה במקום טוב יותר משאר סרטיו שכולם מופיעים ברשימה). אבל הרשימה גם הזכירה לי סרטים נפלאים שראיתי ועם השנים קצת נמחקו מהזכרון. לגבי השאלה: את רוב הסרטים ראיתי,אבל נתקלתי ברשימה גם בסרט "ברזיל" (שזכה אפילו למקום מכובד מאוד
) בהשתתפותו של דה-נירו. מלבד הבושה
שלא ראיתי,האם מדובר בסרט טוב? האם ראית ואתה ממליץ,שווה לחפש אותו? (צפיתי עכשיו בטרילר וזה נראה מעניין).

רומן ט

New member
תשובות:

א. לא אני בחרתי ברשימה (כך שאין מה להסכים איתי
) כפי שכתבתי, משתתפים רבים מפורומים שונים בעולם בחרו - וזו התוצאה המשוקללת. (אם אתם מתעקשים לדעת במה אני בחרתי, אז: 1. Fight Club 2. Apocalypse Now 2. Last Temptation of Christ: Criterion Collection 4. Jean Cocteau´s Orphic Trilogy: Criterion Collection 5. The Matrix 6. Requiem For A Dream 7. Crouching Tiger, Hidden Dragon 8. Suspiria: Limited Edition 9. Akira: Limited Edition Tin 10. Monty Python and the Holy Grail: Special Edition) לגבי ברזיל - זהו בהחלט סרט מבריק, אחד מהאהובים עליי ביותר (בבימויו של טרי גיליאם - 12 קופים). דה נירו עושה בו רק תפקיד משני (יותר Cameo בעצם) - אבל נפלא. הסרט מומלץ ביותר וכל מי שאוהב קולנוע חייב לעצמו לראות אותו. לגבי ה-DVD - זו הוצאה של קריטריון של 3 דיסקים (כך שזה יקר מאוד), והייתי אומר שההוצאה מושלמת, פרט לדבר אחד - הוידאו לא אנאמורפי! זו הסיבה שעדיין לא קניתי את הכותר, אבל אני מניח שאם אין לך מסך רחב (או מקרן) לא תסבול יותר מדי. בקיצור - רוץ עכשיו ולפחות תשכיר אותו (אבל קח אותו לשבוע - יש שם כ"כ הרבה תוספות).
-רומן

למעלה