המלצות ביהדות

• פותח הנושא tulie
  • פורסם בתאריך

tulie

New member
המלצות ביהדות../images/Emo104.gif

אז הגעתי עכשיו לבנות מערכת למישהו יש המלצות בנוגע ליהדות??? אני מחפשת משהו לא נורא מדי... אין לי בדיוק הרבה זמן להתברבר עוד עם התואר
ומצאתי שיש קצת קורסים ביהדות מתוקשבים (לא בהתכתבות) אז הנה אלו שהגעתי אליהם תנך – 01-010-35 אלגביש.מלחמה ושלום במקרא. תולדות ישראל – 04-651-35 – ירושלים לדורותיה יגאל לוין/ 04-653-35 מגילות מדבר יהודה, אייל רגב.

taminoi

New member
קורסי יהדות מתוקשבים

בשנה הבאה אייל רגב לא יעביר את השיעורים האלה - עד כמה ששמעתי, והקורס של אלגביש היה מעניין השנה והתלמידים היו מרוצים. בהצלחה. אם את מחפשת קורסים מעניינים (זה רק בונוס, כמובן...) וקלים ביהדות, הקורסים של גנץ מומלצים ביותר - מרצה עם חוש הומור בריא, קלילות ואנושיות וגם חומר מעניין (דוד ושאול, נשים במקרא ) - ממליצה בחום!

tulie

New member
תודה תודה

בכל מקרה אני אנסה השנה להרשם לכמה שיותר מתוקשבים.. אה אגב המלצות אני יכולה להמליץ על מאק. קצת מעייף אבל המבחן אמריקאי וממש לא נורא.

אור78

New member
אז ככה

לדעתי לכי לדוד של אביעוז - לא הייתי אף שיעור (הוא לא בודק ממש נוכחות) ובסוף מביא 60 שאלות ש40 מהן יהיו במבחן פשוט (אמרקאי) ואחרי למידה נחמדה עם גלעד (כפרונה..
קבלתי 94 וגם הוא כמובן הפציץ בציון מצטרף אלי להמלצה גלעד? אור

g i g o

New member
כן לאביעוז ולהישמר מתבורי (תלמוד)

אבל הם לא מתוקשבים.

g i g o

New member
וגם ד"ר נחשון איתו אני בקורס קיץ

הוא טוב ועושה רושם שהוא משתדל מאד לבוא לקראת התלמידים ודי מוסר את המבחן לאורך השיעורים. הוא טוען שמבחנים קצרצרים מזכים בהכי הרבה נקודות. אם הוא שואל סתם לדוגמא מי הייתה אישתו של דוד תענה מיכל. זהו. בלי בלבולים. הקיצר - שווה לבדוק.

למעלה