המלצות גבירותי ורבותי..המלצות../images/Emo26.gif
נו... אז חזרתי מתאילנד לאחר טיול של חודש, אני לא אלאה אותכם בפרטים כי בוודאי כבר שמעתם מליון סיפורים אז ישר להמלצות. צ´אנג מאי : --------------------------------- ישנו בטנא גסט האוס,מומלץ בחום
המקום נחמד,לא מפואר אבל אנשים נחמדים מאד! כמובן שיצאנו ל"טרק" של טנא שלא הייתי קורא לו טרק אלא טיול בית ספר מכיוון שלא היה בו שום דבר מאתגר יותר מדי אבל בכל זאת הוא די ממצה כי רואים את רוב האטרקציות שבצפון ויש לציין שהמדריכים פשוט מצויינים
טיולים מומלצים באיזור צ´אנג מאי: 1)דוי סותפ : טיול של חצי יום למקדש נחמד , מעניין. 2)דוי איתנון : טיול של יום שלם להר הגבוהה ביותר בתאילנד (דובר עליו כאן) הטיול מומלץ מאד
3)טיפוס הרים + סנפלינג : מומלץ ביותר
טיול של יום שלם שבמחציתו לומדים כיצד לטפס על מצוקים ומטפסים על מצוק באמצע הג´ונגל ובמחציתו השניה לומדים כיצד לעשות סנפלינג בתוך מפל מדהים שנמצא במרכז הג´ונגל במקום נידח. בקיצור מומלץ ביותר למרות שמעט יקר (1500 באט לאדם) אבל שווה כל באט
פאי : ---------------------- לינה: pai in the sky מקום מדהים ליד הנהר,גסט האוס יפיפה עם בעלים נחמדים ביותר. כדאי מאד לשכור טוסטוס וללכת למעיינות החמים שליד פאי (15-20 דקות נסיעה) בסביבות השקיעה ולהתפנן במים עד שמחשיך לא לשכוח פנס כי בלילה חושך מצרים שם ונורא מפחיד אבל זו חוויה מדהימה !!!! בנוסף אפשר לטייל עם הטוסטוס באיזור ההרים ולראות נוף מהמם! ============================================================= איים : פוקט: ------------- לינה : בקמאלה ביצ´ בלבד !! מכיוון שפטונג עמוס ומגעיל ! כדאי ללון בקמאלה שבו יש בונגלוסים מדהימים קרוב למים וחוף יפה ולשכור טוסטוס כדי להגיע לפטונג בערב. טיולים : חובה לקחת את הטיול לאיי ג´ימס בונד
פשוט מהמם
מומלץ לשכור טוסטוס\אופנוע ופשוט לטייל באי. פיפי : ------------- אויייי פיפי ...... המקום היפה ביותר בעולם !!!! לינה : כל המקום מלא במקומות לינה אז אין בעיה עם הנושא. טיולים : חובה לעשות את הטיול ל PIPI LI ששם נמצא MAYA BAY אני ממליץ לשכור TAXY BOAT ולעשות לבד את הסיור מכיוון שזה אומנם יקר יותר ממאורגן אבל כיף יותר כי מתעכבים היכן שרוצים ולא תלויים בקבוצה. מומלץ כמובן לעלות ל VIEW POINT בסמוך לשקיעה , המחזה פשוט מרהיב. סמוי : ---------------- לדעתי האי הפחות יפה מכולם . לינה : אך ורק ב MATLANG RESORT שנמצא בצוואנג
המקום מדהים ומושקע (ביתנים חדשים מעץ),בעל המקום קלן הוא אדם מדהים ונחמד שיעזור לכם בכל מה שרק תרצו ותמיד יתייחס אליכם בצורה נהדרת! טיולים : פשוט לשכור אופנוע ולחרוש את האי. פנגן : ---------------- ווווואוווווו !!!!!! איזה אי
לינה : רק בSUNSET BEACH מכיוון שב SUNRISE יש תמיד רעש ואי אפשר לישון. הנוהל בפנגן : LILA BEACH , לישון , אוכל , מסיבה עד הבוקר , לישון , LILA BEACH , לישון ............. חובה,אבל חובה להיות במסיבת ה FOOL MOON
פשוט אין מילים לתאר את זה
זהוא... זה מה יש... המון אבל המון טעם של עוד
נו... אז חזרתי מתאילנד לאחר טיול של חודש, אני לא אלאה אותכם בפרטים כי בוודאי כבר שמעתם מליון סיפורים אז ישר להמלצות. צ´אנג מאי : --------------------------------- ישנו בטנא גסט האוס,מומלץ בחום