המלצות (דחופות!) לספא + לינה

מאור בר

New member
המלצות (דחופות!) לספא + לינה../images/Emo92.gif

יום הולדת לאשה ואני מחפש מקום שנותן חבילת פינוקים ברמה גבוהה (מסאז'ים, טיפולי פנים, ג'קוזי וכו') + לינה של לילה אחד (חמישי הזה כנראה) וכל זאת במחיר של 1500 בקירוב לזוג. המיקום גמיש, או ים המלח או בצפון... בת"א נדמה לי שממש מגזימים במחיר (1000 ש"ח ללילה בדויד אינטרקונטיננטל?!). אשמח לקבל כל עזרה מהירה ויעילה!

drtrip

New member
ממליצה על...

בריזה בכפר מושב רמות רמת הגולן. גם ספא גם צימרים מקסימים וגם בית קפה רומנטי, טיפולים ועוד... לבקש את חבילת יום ההולדת שעלותה היא 100 ש"ח והיא מאוד נחמדה... ראה קישור לתפוז טריפ למעלה בפורום ותיכנס לראות את האתר שלהם... אני אישית הייתי ומאוד נהנתי. במידה ומזמינים את הטיפולים מראש, יש הנחה!!! בהצלחה...

מאור בר

New member
תודה רבה, אך התברר לי...

לאחר שהרסתי את ההפתעה כי לא ידעתי לאן היא תרצה לנסוע, הבנתי שהכיוון הוא ים-המלח [לא בא לה לנסוע עד הצפון]. כנראה שנלך למרידיאן בים המלח, שאגב לא מוכנים לתת לי להזמין לילה אחד המעצבנים האלה (אני רוצה את חמישי ולא את שישי - מה יש לשומרי שבת לעשות כל השבת שם?!) יום אחד יהיה בספא של המלון כנראה (אלא אם כן יש לכם המלצות אחרות) אבל יום שלם נותר ואני לא יודע מה יש לעשות בים המלח... תודה חבר'ה.

וִיקִי

New member
תהנו ממנוחת השבת במלון

קח את זה כחופשה שמשלבת הנאה ומנוחה מזל טוב כבר אמרתי? אז מזל טוב והרבה בריאות ושפע.

tanya26

New member
אם אתם בקטע של טיולים לא חסרים

מסלולים באזור. למשל נחל ערוגות.

למעלה