המלצות דעות והסתייגויות למכשיר

Shaked1991

New member
המלצות דעות והסתייגויות למכשיר

פיוניר CDJ 200. שמעו אני חצי מתעסד במקום עבודה שלי עם ה-100 ורק אחרי שעובדים איתו קצת מבינים כמה הוא דל. עם זאת, אני לא רוצה לעבור מפיוניר כי הם הכי טובים, אבל אין לי כסף לפיוניר 800 ו-1000 וגם הם מסובכים מדי (אני לא צריך יותר מנקודת קיו אחת). הקיצר, נראה לי שהCDJ 200 הוא הפתרון בשבילי מכל הבחינות, מה אתם חושבים על המכשיר הזה ?

Sunlight Theory

New member
את ה-CDJ-100S אתה כבר מכיר

מכשיר מעולה , לא נופל מה-CDJ-100S , אך משוכלל יותר ומציע יותר כלים . מרבית לקוחותי שיכלו להרשות לעצמם , העדיפו את ה-CDJ-200 על פני ה-CDJ-100S . כלל הפונקציות הקיימות ב-CDJ-100S קיימות גם ב-CDJ-200 , בתוספת של הבאים : - מערכת Loop ידנית (קביעה של נקודת כניסה ונקודת יציאה . - מערכת Loop אוטומטית (קביעה של נקודת כניסה בלבד , נקות היציאה נקבעת ע"י הנגן באופן אוטומטי) מסונכרת לערך ה-BPM המגדירה קטע Loop באורך של 4 ביטים . - אפשרות לחיתוך Loop למחצית מאורכו (למשל Loop של 32 תחתוך ל-16 , Loop של 16 תחתוך ל-8 , Loop של 8 תחתוך ל-4... וכן הלאה , עד חיתוך ליחידת מידה של 1/75 חלקים בשנייה\מסגרת אחת) . - אפשרות לקריאה ונגינה של קיבצי MP3 בקידוד VBR ואפשרות לקריאה , נגינה ותפעול של קבצי MP3 בקידוד CBR . - אפשרות מעבר בין תיקיות התקליטור שנצרב עליו MP3 . * שימוש בפורמט Mp3 אינו מומלץ ומקצר את אורך חייו של הנגן . - הצגת שמות השירים , הצגת ערך ה-BPM , הצגת "רמת האפקט" (כעושים שימוש באפקט ה-Jet/Zip/Wah) . - רזולוצית פיטץ' מדויקת פי 5 (כ-0.02% בטווח של 6%+\- , או כ-0.05% בטווחים הגדולים יותר) . - חזרה מהירה , במקרה שהוצא דיסק ניתן להחזירו לנגן והנגן ימשיך את הנגינה מאותה הרצועה ומאותה נקודת הזמן בה הוצא הדיסק .

Sunlight Theory

New member
Arkadon

כן , לצערי הלו"ז נעשה צפוף מרגע לרגע . גם בזמן האחרון חלה עלייה בכמות האירועים שלי , על אף שאני ב-"פנסיה" . מה איתך , איך מתקדם? איך המיקסר?

Shaked1991

New member
שמע

בעיקרון אין לי בעיה להרשות לעצמי לקנות את זה, סה"כ זה לא יוצר המון אם זה יד שניה ...

nitsan72004

New member
כן אבל..

קח בחשבון שה200 לא אמין כמו ה100 ועושה קצת בעיות..(ביחס ל100 כמובן) אבל אם זה לא מהווה בעיה קח ת200 הוא מכיל יותר פונקציות ואפשרויות

למעלה