ממליצה!
אלבום
- האוסף הכפול של המכשפות. דיסק מופלא שלאחרונה מתגנן אצלי במערכת בלי הפסקה כמעט. זהו דיסק כפול, שהחצי הראשון כולל את כל הלהיטים של המכשפות, והחצי השני הוא שירים מתוך הופעה חיה שלהן. (כולל הופעות אורח של קורין אלאל ודנה ברגר). השירים אמנם ישנים, אבל האלבום הזה כל כך חי ובועט, ועומד מצויין בקריטריונים של המוזיקה היום. ואיך לא? שירים של מוזיקאית מדהימה כמו ענבל פרלמונטר(
) הם שירים שישרדו לעד. ועוד איך ישרדו.
ספרים
- אני לא בן אדם של ספרים. מה לעשות, עם כל הרצון הטוב שלי להיות אינטלקטואלית ומשכילה, יכולת הריכוז שלי שואפת לאפס, מה שמאוד מקשה על קריאת ספרים ארוכים וכבדים. מאותה סיבה, האהבה הכי גדולה שלי היא אוספים של סיפורים קצרים, מערכונים למיניהן, מחזות ושירים. אז בנימה זאת אמליץ על שלושה :
מה אכפת לציפור מאת חנוך לוין - אוסף מעולה של יצירותיו של חנוך לוין. (בעיני גם האוסף הטוב ביותר). הוא כולל מערכונים שיפילו אתכם מצחוק, שירים יפים שבטח מעולם לא תיארתם לעצמכם שחנוך לוין כתב, וקטעים סאטירים מעולים. מומלץ בחום.
געגועי לקיסינג'ר מאת אתגר קרת - אין יותר מידי מה לפרט. מי שמכיר את אדגר קרת ידע טוב מאוד מה מצפה לו בספר הזה. אוסף של 50 סיפורים קצרים והזויים, חסרי פואנטה לחלוטין (כביכול), וטובים אחד אחד.
על הקרשים מאת יהונתן גפן - ללא ספק האהוב עליי ביותר. זהו אוסף של קטעים שגפן ביצע בהופעות שלו, מערכונים, שירים, מונולוגים ודיאלוגים. מצחיק ושנון כמו שרק יהונתן גפן יכול. (ועדיין עדכני ומשעשע, גם אחרי יותר מ20 שנה). עכשיו, אני בספק אם יש לכם סיכוי להשיג את הספר הזה היום, אבל אם אי פעם תיתקלו בו באיזו חנות יד שניה, תזכרו את ההמלצה שלי!
הצגות
- אני חובבת תיאטרון מושבעת. (אתם מוזמנים להצביע ולצחוק), אז החלטתי להמליץ לכם על הצגה שראיתי לאחרונה.
יאקיש ופופצ'ה מאת חנוך לוין - מסוג ההצגות שברגע שאתה יוצא ממנה, אתה מוכן להתיישב ולראות אותה שוב באותו הרגע. רק מוכיח איך אפשר לקחת יצירה מבריקה, ולעשות אותה מבריקה אפילו יותר. זה סיפור משעשע על זוג מכוערים שחוייבו להתחתן, אבל לצערם פשוט לא מצליחים.. המ.. לקיים יחסי מין
. ואז הם יוצאים למסע מוזר עם כל בני המשפחה כדי לפתור את הבעיה הלא כל כך נחמדה. סיפור הזוי אבל מצחיק בטירוף, ובימוי גאוני ומקורי. (יבגני אריה). מופע ליצנות משובח עם מיטב השחקנים של גשר. ואני יכולה לכתוב על ההצגה שעות, אבל בטח אפילו את זה אתם לא קוראים, אז למה לטרוח?
אם יהיה לי כח אני אוסיף עוד אחרי זה