המלצות - הצגה ומוזיאון

w o m a n 10

New member
המלצות - הצגה ומוזיאון

ממליצה על ההצגה "שש דמויות מחפשות מחבר" מבית היוצר של תיאטרון הגשר. הצגה הדנה בהבדלים בין מחזה למציאות ובהתיחסות שלנו לשניהם. הצגה זורמת ומעניינת
ממליצה! לאחרונה ביקרתי גם במוזיאון "הרצלילנבלום" מוזיאון לבנקאות ונוסטלגיה בבעלות בנק דיסקונט כך שהוא מלווה גם בפרסומת לבנק [לדעתי במידה סבירה] המוזיאון מזכיר את מוזיאון הפלמ"ח , למי שמכיר. קומה אחת דנה בעבר הבנקאות בארץ ישראל ובהתפתחותה של תל אביב קומה שניה בהווה קומה שלישית בעתיד. נהנינו מאוד. הכניסה בתיאום מראש. הרצלילינבלום על אף מאורעות היום מאחלת לנו יום טוב ושבוע שקט

w o m a n 10

New member
שוקולדה...פייטוש ../images/Emo124.gif

ולאוהבי העוגות המעוצבות
שבוע שעבר חברה טובה חיתנה בת. חברתי הבולגריה [שוקולדה, את מכירה אותה
] החליטה לעשות כבוד לחותנת המרוקאית ולערוך חינה. סיבה למסיבה
חברה אחרת - זהבה הולצמן אומנית ותיקה בתחום העוגות המעוצבות הביאה עוגה מדהימה ביופיה. קשה היה להבחין שזו עוגה. משתפת אתכם בחוויה. מיוחד מאוד ... הרעיון והביצוע.

זאת עוגה הקומקום הזה? ../images/Emo2.gif

זה גם עוגה או רק מבצק סוכר? יפה מאוד. לא הייתי מנחשת. איך עושים עוגה כזאת?

w o m a n 10

New member
בטח שגם עוגה...

עוגה מצופה בבצק סוכר. לא אכלנו את העוגה כי היה חבל לחתוך
מה גם שהיו המון מתוקים
והעוגות של הדריקה, אין עליהם

w o m a n 10

New member
יש לה אתר...

יש לה גם חנות בראשון לציון מול היקב. קישוט בטעם שמה. שוקולדה, את יודעת שגעגעתי? מתי עושים טיולון או לפחות מפגשון????

w o m a n 10

New member
עוגה מעוצבת אחרת ../images/Emo212.gif

והפעם מעשה ידיה של אחייניתי המוכשרת.
שאפו

נכון ..את העוגה הזאת היא הכינה

לחבר שלה שסיים את עבודתו כ-מורה. עליי הילדים הסתלבטו ביומולדת שלי על כך שאני משחקת בFARMVILL , מי שיש לו פייסבוק יודע במה מדובר והדר ביתי הכינה את העוגה הזאת....תראו את החוואית אפילו יותר יפה ממני :)

w o m a n 10

New member
חחח מה שבטוח ש.... ../images/Emo23.gif

היא יותר מתוקה ממך
ממש סוכר!
יש לה ידיים טובות וראש אומנותי

w o m a n 10

New member
../images/Emo9.gif

הידיים הטובות והראש האומנותי הם של הדר, האופה המוכשרת ולא של הבובה

תודה על ההמלצות ../images/Emo140.gif

רכשתי לפני כחודש כרטיסים להצגה זו מאחר והאיש אוהב את איבגי ואני את דמידוב , ונראה לי שהחיבור יהיה מענין. מוזיאון הכספים פחות מסקרן, אני כמו הישמעאלים מאמינה בנדל"ן ופחות בכסף בבנק
ולגבי השבוע שהתחיל באקורדים צורמים כל כך לא ניתן אלא לצטט מתוך השיר צעד קדימה שניים אחורה..... מתי נבין שכח גורר- כח -גורר -התקוממות- גורר -הסלמה- גורר- נקם-מעגל שאין לו סוף..........

למעלה