המלצות השבועעעעע =]

דניתיי16

New member
המלצות השבועעעעע =]

אני מצטערת שאני לא ממש עקבית עם זה.. אבל לא נורא ;] אז אממ.. אם אתם יודעים מה לעשות- מצויין
אם לא.. אסביר שוב לחדשים אם יש. זו פינה שבועית שבה אתם מוזמנים להמליץ לנו על אלבום/להקה. ויהיה נחמד ואפילו רצוי אם תתנו קצת פרטים על האלבום או על הלקה שעליה אתם ממליצים.. יאללה:)

דניתיי16

New member
Foo Fighters

להקת רוק נחמד מאוד שאגב הסולן שלהם היה מתןפף להקת נירוונה האגדית, דייב גרוהל :] ההתחלה שלהם היתה עוד כשנירוונה עדיין התקיימה.. דייב גרוהל כתב והקליט חומרים משלו שיצאו מקלטת שכולה יצר בעצמו.. הוא לא בדיוק רצה כנראה שהשם שלו יופיע שם ולכן היא לא יצאה תחת שמו.. אלא תחת השם late. לקלטת אגב קוראים Pocketwatch. למעשה שם התחיל עניין הפו פייטרס.. ולאחר התאבדותו הקשה של קורט קיובן חיכה דייב כמה חודשים ואז פתח בקריירה מוזיקלית משלו. אמליץ על האלבום החמישי שלהם "In Your Honor" זה למעשה אלבום כפול. החלק הראשון של האלבום הוא מוזיקה של פו פייטרס.. כלומר רוק אלטרנטיב שרגילים לשמוע מהם אך החלק השני קצת שקט יותר.. צלילים אקוסטים וכדומה.. 1.In Your Honor 2. No Way Back 3. Best of You 4. DOA 5. Hell 6. The Last Song 7. Free Me 8. Resolve 9. The Deepest Blues Are Black 10. End Over End חלק שני: 1. Still 2. What If I Do? 3. Miracle 4. Another Round 5. Friend of a Friend 6. Over and Out 7. On the Mend 8. Virginia Moon 9. Cold Day in the Sun 10. Razor

../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

להקה מעולה, כשאני חושבתעל רוק אני חושבת עליהם!

אוי כ"כככככ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פשוט להקה מעולה .בכל דרך שהיא .

a fix for Nix

New member
זה היה אמור לעלות כביקורת בשרת העיוור

אבל זה אישי מדי, אז אני אחלוק חלק קטן אתכם אם הייתי צריכה לבחור פסקול לגעגוע, זה בהחלט היה האלבום הזה. המקצבים שמרגישים כל כך קרוב אליך, והקול של איאן קרטיס שכמו מגיע ממרחקים, ומחלחל פנימה. מרעיל אותך בעצב וברגשות מתוקים-מרים. בשבילי הוא אלבום של לבד בחדר, ולא של אוטו, כי אני לא רוצה לחלוק אותו עם אף אחד, הוא הפך אישי בעבורי. Closer הוא לא אלבום לכל אחד, והוא רחוק מלהיות ידידותי בשמיעה ראשונה. בתקופה אחרת הוא היה מזדקן לו בהילה חסרת זוהר של אבק על אחד המדפים, אבל הנסיבות הכריעו אחרת. .... אומנם רק 5 שנים עברו מאז שחבר טוב הלך לנצח, אבל זה מרגיש יותר, הרבה יותר. Decades מתנגן והרייד של סטיב מוריס נשמע ברור ומדויק, וכל מכה מקיזה דם. השירים מתחלפים באופן רנדמולי, ו- A Means to an End ממלא את החדר בעמימות קודרת. מקצב עם פוטנציאל למסיבות, עכשיו מהפנט ומקהה אותך, מרכך אותך עד שקולו של איאן חודר בין הצלעות וחורט "I put my trust in you" על איבר שפועם בקצב השיר. .... "Heart and soul–one will burn" מעורר מחשבות על העליבות המסוימת של בני תמותה, ואולי רומז על כישלונותיו של איאן בחיים האישיים שעשויים להוות מניע להתאבדות. הבס והתיפוף מעוררים אי נוחות מסוימת, מין קופצניות מטרידה, והמילים נשמעות באיפוק קר. אני צריכה מגע ומבמקום זה מתעטפת בצלילים, Isolation ברקע ומעלה חיוך אירוני. השיר זכה לקאבר כמעט מוצלח של Therapy? אבל לפעמים עדיף לא לגעת במקור. זה מה שאני יכולה לחלוק כרגע. תהנו. ובהצלחה לברוטל אסולט בטור.

עשית חשק לשמוע../images/Emo3.gif

וגם דוויד המורה נורא דוחף לי לראש לשמוע אותם אז זה רק יועיל בשביל להוריד אותו מהגב שלי.

Bob Dylan

אין אף אחד שלא מכיר את הזמר הענק הזה...אחד מהכותבים הגדולים בהיסטוריה קצת ויקיפדיה: דילן נחשב כמי שמתח את גבולות המוזיקה הפופולרית אל תחומי הפוליטיקה, הפילוסופיה ואותו הומור אבסורדי של זרם התודעה שכה קשה להגדירו. דילן חידש בשיריו את המסגרות המוכרות של המוזיקה האמריקאית ושאב ממקורות הפולק, הקאנטרי, הבלוז, הרוק ואף הג'אז, הסווינג ומוזיקת ברודוויי. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ האלבום של בוב דילן שאמליץ לכם..ולדעתי הוא אחד האלבומים הטובים שיש הוא Highway 61 Revisited: 1.Like a Rolling Stone Tombstone Blues -2 3.It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry 4.From a Buick 6 5.Ballad of a Thin Man 6.Queen Jane Approximately 7.Highway 61 Revisited 8.Just Like Tom Thumb's Blues 9.Desolation Row

Substance-Joy Division ../images/Emo163.gif

בלי זיוני שכל מיותרים, כולל השיר הפחות או יותר הכי מוכר שלהם-Love Will Tear Us Apart. אם היה לי כוח/חשק סביר להניח שהייתי מספרת קצת גם על הלהקה, אבל גברת ניקי עשתה את זה מספיק. בקיצור, שמעו את הדיסק הזה, הוא טוב ועושה לי נעים בלב.

נעים בלב... ../images/Emo163.gif

כשחושבים על זה, זה לא בדיוק מה שהדיסק הזה עושה, אבל בואו נאמר שהוא טוב.

Chen Shesek

New member
דיפ פרפל.

שלהן הרסו בעברית את השם גם כן עם "סגול כהה" כמו לגאנז שנקראים "רובים ושושנים". בין הלהקות האהובות עליי אם לא הלהקה האהובה ביותר. דיפ פרפל, יחד עם לד זפלין ובלאק סאבאת' היו להקה מהפכנית. אמנם, לפי דעתי, הכי פחות מבין השלוש אך זה אל גורע מאיכותה. הלהיט הגדול ביותר של הלהקה היה "Smoke On The Water", ולא צריך להרחיב- כל גיטריסט יודע לנגן את השיר מתוך שינה ואני עוד לא הכרתי מישהו שעדיין לא מכיר. לגבי השיר הזה- במיוחד בשבילו ובשביל הפסל של פרדי מרקורי טסתי לשוויץ וקפצתי לעיר מונטרה, בה השיר נכתב- על הופעה של פראנק זאפה (מלך בפני עצמו
) שבמהלכה מישהו ירה לאוויר באקדח זיקוקים והייתה שרפה במקום, ועל אגם ז'נבה הסמוך נראה כאילו יצא ממנו עשן. חבר הלהקה המועדף עליי הוא הגיטריסט ריצ'י בלקמור. כפרעליו
האלבום שאני הכי אוהבת הוא "In Rock" והשירים האהובים עליי בלתי ניתנים לספירה... אבל בעיקר אני אוהבת את "Perfect Strangers" ו-"Child In Time" (ראו חתימה). אני ממליצה מאוד מאוד לכולם, אני אוהבת את הלהקה הזו מאוד, ואולי לא לשמוע אותם זה לא ממש חור בהשכלה- אבל זה פשוט הפסד.

למעלה