המלצות השבועע :]

דניתיי16

New member
המלצות השבועע :]

שמישהו ייתקשר לבילי או משהו להגיד להם ל-ה-ת-ע-ו-ר-ר כי הפורום כבר נרדם לגמרי. לעניינו :] אז כמו שידוע לכם.. המלצה על להקה/אלבום. יהיה נחמד ואפילו רצוי להוסיף פרטים

דניתיי16

New member
חח איזה פורום פעיל.. טוב אני אתחיל

טוב.. INCUBUS האמת שאין לי הרבה מה להגיד עליהם.. אני פשוט נורא אוהבת את המוזיקה שלהם :] הם התחילו לפעול בשנת 1990. הם מנגנים Fאנק מטאל ואלטנרטיב.. זה מה שויקיפדיה אמרו.. אני לא יודעת בדיוק להגדיר את הסגנון שלהם
אמממ אז ככה.. אני אוהבת מאוד את האלבום שלהם S.C.I.E.N.C.E 1. Redefine 2. Vitamin 3. New Skin 4. Idiot Box 5. Glass 6. Magic Medicine 7. A Certain Shade of Green 8. Favorite Things 9. Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) 10. Nebula 11. Deep Inside 12. Calgone דרך אגבב.... ההופעה שהיתה להם בארץ לפני כמה חודשים.. הייתי. והיה פשוט מעוווולה. הם להקה פשוט מצוינת!

חופשי ../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

היי פורום דליל, אני מצטערת על הנוכחות הנמוכה, פשוט אני קיינדה עמוסה כזה, ולא תמיד יש לי מה לכתוב. אבל האמא תמיד משגיחה על הגוזלים שיתנהגו יפה ;)

Chen Shesek

New member
רוק ישראלי. [1]

זה נושא רחב מדי וכללי מדי, אני אנסה כמה שאני יכולה להסביר את עצמי. אני אוהבת מאוד אמנים מהשורה הראשונה של הרוק ורציתי להמליץ עליהם. ברי סחרוף- האבא של מה שהולך פה. ברי היה חבר במינימל קומפקט, הלהקה הישראלית המצליחה ביותר בחו"ל בכל הזמנים, והיה חלק מ"פורטיסחרוף". יצאו לו 6 דיסקים- אלבומי מופת אחד אחד, בעיקר "האחר" ו"סימנים של חולשה". לדעתי מה שמייחד את ברי זה שבניגוד להמון אמנים, ברי לא "הדרדר" אני אקרא לזה, ונשאר עם מוזיקה מעולה בכל מצב. להיות בהופעה שלו זה דבר שלדעתי הוא חובה. הוא כותב מצוין ואני ממליצה לכם לקנות את האחר או סימנים של חולשה, או אפילו "נגיעות" שנחרש ברדיו עד מעמקי נשמתו אבל עדיין כולל את אחד הקאברים הגדולים שנעשו פה- "עוד חוזר הניגון". ממליצה בחום! "שבלול"- לא ידעתי איך לקרוא לזה.. לא רציתי להמליץ על שלום חנוך ואריק איינשטיין בנפרד כי אני לא מספיק מכירה חומרים של שניהם חוץ משבלול. האלבום "שבלול", שהוריו הגאים הם שלום חנוך ואריק איינשטיין, נחשב לאלבום מופת, ואבן דרך במוזיקה הישראלית כולה לכל דבר. "למה לי לקחת ללב", "פראג", "מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר" (שזכה לקאבר מצוין מזקני צפת) הם רק חלק קטנטן מהלהיטים שאתם בטח מכירים משם. כשהם מלווים בתותחים כמו הצ'רצ'ילים (...) אין שום סיכוי שייצא משהו גרוע. טוב, באמת שנגמר לי כבר הכוח. פעם הבאה אני אוסיף עוד קצת.. פשוט.. נגמר לי הכוח
התמונה המצורפת היא תמונה שצולמה בהופעה של ברי סחרוף. חפשו אותי שם ונראה אם תמצאו

Chen Shesek

New member
יומולדת אהעהעהעהעעהעעע %&*#)&%@&^&*@

חברות שלי הקדישו לי את זה

למעלה