המלצות ועוד

penj

New member
פודינג ביתי לחסרי חלב סויה (כמוני)

אתמול התחשק לי מאד משהו מתוק. אז החלטתי לנסות להכין אינסטנט פודינג עם מים במקום חלב. יצא זוועה! מה עשיתי? שמתי בבלנדר, הוספתי בננות ואגוזי קשיו ויצא לי מעדן פודינגי מדהים! אז החלטתי לחלוק: 1 אינסטנט פודינג שוקו של אסם (זה פרווה ועד כמה שידוע לי כשר טבעוני) 2 כוסות מים 3 בננות גדולות ובשלות לאכילה אך לא בשלות מידי שני חופנים אגוזי קשיו שמים הכל בבלנדר ומבלנדרים דקה או שתים עד שהתערובת סמיכה וחלקה, מוזגים לקעריות הגשה ומצננים מספר שעות במקרר (או בפריזר אם אתם חסרי סבלנות כמוני
). קל, פשוט, מהיר, טבעוני, זול (יחסית), (די) בריא וטעיייייים
.
 

Weird Eyal

New member
אולי מכירים ואולי לא...

גשו אל הקישור בסוף ההודעה (מתחת לחתימה) http://www.meatstinks.com
 

K A R I N

New member
לצימחונים שבינכם../images/Emo140.gif

קציצות ירקות של טיבעול- רק לצימחונים כיוון שהן מכילות ביצים. ואם בדרך אגב יש פה מישהו שמוכן לאמץ גור חתולים שיפנה אלי יש לי 5 מדהימים שזועקים לבית לפני החורף!!!
 

MooN aka asdfgh

New member
בחיי...

יצא לי מדי פעם לעלעל מעט במאמרים של הפורום, אבל עד היום לא שמתי לב איזה מכרה זהב זה!!! (אני לא מדבר רק על המתכונים) הרבה ממנו בטח נמצאים פה רק בשביל הפורום, אבל אני מציע לכם להכנס לכמה דקות למאמרי הפורום, למצוא לכם כותרת שנראית לכם מעניינת ולהקדיש כמה דקות כדי לקרוא. יש שם הרבה חומר למחשבה ולעיון! אני שוב אומר, אתם יודעים שיש מאמרים, אבל אני מתערב שלפחות חצי מכם לא קראו אפילו אחד מהם...
 

pink sunset

New member
../images/Emo91.gif בשבילכם

חברים וחברות, רציתי להמליץ לכם על משהו שכניראה רובכם כבר מכירים, אבל ליתר ביטחון. אתמול ניזכרתי שתמיד בבתי מלון מקבלים בחדר ביחד עם הקומקום והערכת קפה\תה, גם שקיות קטנות של אבקת מלבין צמחי. וזה ממש טעים, מוסיפים את זה לנס וזה בדיוק כמו חלב, אני אישית לא מסוגלת לסבול חלב סויה, הכי נורמלי אם כבר זה חלב אורז בטעם ווניל. סיפרתי לאבא שלי ומסתבר שהוא מצא היום בסופר קופסא גדולה של זה, קוראים לזה "חלבית" וזה של עלית. כפית אחת בכוס נס וזה מחליף את החלב, לא ניסיתי אבל אולי אפשר אפילו להוסיף את זה רק למים חמים ואז לקרר במקרר ואז זה יהיה כמו חלב.
 

HaMsTeR

New member
אני אנסה כשיתחשק לי לבשל... זה

באמת קורה לפעמים. באמת.
 
../images/Emo32.gif סיפור ישן מסניף אשקלון...

מוביל למסקנה שאפילו נורא טעים לאכול את זה (במיוחד עם זה שכב איזה שנתיים וחצי בארון!) ויותר מוצלח - להסניף את זה
 

Neta558

New member
זהירות-ניצלו"ש מתקרב...

אנחנו משתדלים להעלות כמה שיותר מאמרים בנושאים מגוונים, ביניהם התחקירים המקיפים של אנונימוס ומתכונים רבים מכל הבא ליד (או למקלדת). אבל... נשמח להעלות מאמרים שלכם! אז אם אתם כבר נכנסים לקרוא...אתם מוזמנים לכתוב משהו משלכם ולשלוח לנו!
[email protected] שבת שלוש!
 

Veggie John

New member
שאלה לה לה

יש לטופוטבע שניצלים "נקיים" (ללא תוספות מיותרות)? מתירס יש לי טראומה, ושניצלים עם ירקות בכלל מעבירים אותי על דעתי. כמובן שהכי טעים זה לטגן שניצל סויה בעצמי
אבל לא תמיד יש את הזמן וכמעט אף פעם את הכוח.
 
הפלפלים של טלי! ../images/Emo91.gif

מעולים!!! ממש ממש טעימים! אפילו המשפחה הבשרנית שלי התלהבה מהם מאוד! (כתיבול ניתן להוסיף שיני שום כתושות [אפשר לקנות מוכן בסופר ולהקפיא] יוצא מעולה!)
 

girlcott

New member
אני לא מבינה משהו..!אם היא כזאת

שפית מוצלחת..למה היא תמיד מאכילה אותי רק בגבינה צהובה?! (מעבר לעובדה שהיא מכורה לזה כמובן..) דורשת יחס מיוחד!! --אוני. (רוני-מצוננת נורא...ובקרוב גם טלי)
 

tali_le

New member
את! פה! שוב!

אם תרצי אני מבטיחה להאכיל אותך באוכל אמיתי, פשוט לא באילת, ולא כשאני מנסה לישון כל הזמן.... מוזמנת תמיד ואני כבר חולה, מאוד אפילו ונטע בטח תכעס על ההודעה הזו, את לא חושבת? טלי
 
למעלה