המלצות חדר כושר

Shamy

New member
המלצות חדר כושר

אני צריכה המלצה לחדר כושר אזור רמת גן גבעתיים ואפשר גם תל אביב. במחיר שפוי! (לא מעל 300 לחודש!) הסיפור שלי מורכב אנסה לקצר...אני ברשת גו אקטיב מעל 7 שנים...מאז המיזוג עם הולמס פלייס הם מזלזלים במתאמנים הותיקים והבירוקרטיה נהייתה בעיני דוחה. כבר לא כיף לי להתאמן שם אני מוצאת את עצמי שוחקת שיניים כשאני מגיעה ולא נהנית באימון. מעבר לכך הייתה לי לפני שנתיים פריקת ברך שכבר עברה והכל תקין בריאותית שקרתה בחדר כושר ומאז הרגשתי שמאוד לא באו לקראתי ורק עצבנו אותי ועוררו אנטגוניזם...אני לא רוצה להיות שם יותר נקודה . אני די איבדתי צורה כי לא התאמנתי ברצינות והכאבים הקלים שמופיעין לעיתים בברכיים לפעמים מאוד מתסכלים ובאופן כללי איבדתי את כל הרצון להכנס לכושר ולהתאמן - אולי מחסום פסיכולוגי וטראומות. פציעת ברך שלי תיסכלה אותי - לא לשפוט!! כל אחד ו"החבילה" שלו. בקיצור אני מחפשת חדר כושר שהיחס למתאמנים יהיה הוגן, גם במחיר ושיהיה תחושה יחסית נעימה שיותר ירים לי מוטיבציה להגיע ברציפות ולא לריב עם עצמי ללכת למכון (זה נראה לי ממש לא תקין). חשוב לי שיהיה לא עומס מטורף על המכשור בשעות ערב (כי אני אלך כנראה אחרי העבודה בשעות 7-8 בערב) חשוב לי שתהיה אווירה מספיק נעימה (נגיד...אני לא נהנית כשאני באה לחדר כושר ואין מספיק מכשירים ואנשים מראש עצבניים כי צריך לריב על תור למכשור...זה לא סביר) משהו עם אווירה משפחתית ונעימה ששמה דגש על לפתח אצל המתאמן רצון להתמיד להגיע ולא רואה אותו כמשאב מתכלה. המלצות?

למעלה