המלצות חדשות לאלבומים ששמעתי בפסח.

Knives Out

New member
המלצות חדשות לאלבומים ששמעתי בפסח.

פסח נגמר. סאמק. שמעתי די הרבה מוסיקה. קבלו. D: יכול להיות שכבר המלצתי על חלק מהאלבומים כבר. זהירות מהביקורות ילדותיות וחוסר המקוריות במילים (הן חוזרות על עצמן מדי פעם) ******Arcade Fire -Neon Bible - פאק. בהתחלה חשבתי שזה פחות טוב מFuneral. זה אוכל את פיונרל לארוחת בוקר. אלבום מדהים. אני לא יכול לתאר אותו, אנשים קוראים להם בהגזמה אולי "הרדיוהד הבאים", אבל באמת כדאי. ***** LCD Soundsystem - Sound Of Silver - איזה אלבום מגניב!!! מאז הTalking Heads לא יצאה כזאת אלטרנטיבה ללהיטי הדיסקו המעצבנים של המועדונים. ג'יימס מרפי הוא כנראה אחד האנשים הכי מגניבים בתעשיית המוסיקה כיום, והוא עוד נחשב כאינדי. הבן אדם גאון. קופצני, פופי, ביטי, כיפי, כוסאמק אם אתם לא משיגים את זה, אתם פראיירים. Bright Eyes - Cassadaga - יצא ברייט אייז חדש! אני שומע אותו עכשיו. בינתיים אפשר להבחין בהפקה המושקעת יותר. זהו. חכו. אני מסיים לשמוע. אחלה אלבום. ולמי שלא מכיר עדיין את I'm Wide Awake, It's Morning, להשיג מהר. *****Nickel Creek - Why Should The Fire Die? - איך הכרתי את הלהקה הזאת, רוצים לדעת? היו לי תוכניות לנסוע לBonaroo לראות את רדיוהד שנה שעברה, אבל זה לא התממש בסוף. אבל באותו פסטיבל ראיתי את השם המוזר הזה של הלהקה. הורדתי את האלבום והצטערתי שלא קניתי אותו. איזה אלבום יפה. פולק-קאנטרי אלטרנטיבי ונהדר. מומלץ מאוד ***** Andrew Bird - Andrew Bird and the Mysterious Production Of Eggs - אנדרו בירד הוא התגלית של החופש שלי. הבן אדם הוא סינגר סונגרייטר שכותב שירים ומלודיות יפייפיות, והאלבום הזה לדעתי הוא לכל מי שהתבאס שBeck לא הוציא עוד Mutations. לא שזה דומה בהרבה בחינות, הוא פשוט יפה במידה דומה. מאוד כדאי. Andrew Bird - The Swimming Hour - עוד אלבום של אנדרו בירד, הרבה יותר פופי מהקודם, יותר קופצני, יפה באותה מידה בדיוק. Nine Inch Nails - The Downward Spiral - כן, רק עכשיו הספקתי לשמוע את האלבום הזה. הוא אחלה ומיוחד. אינדסטריאל רוק, טיפה מטאלי פה ושם. אתם כנראה מכירים מכאן את השיר Closer שהולך ככה: "I wanna fuck you like an animal " או את השיר "Hurt" שבעצם גם היווה אחר כך קאבר של ג'וני קאש, אחת ההקלטות האחרונות שלו (יש וידאו והכל) Sufjan Stevens - Michigan - קניתי את האלבום הזה. הזמנתי דרך דיסק סנטר מחו"ל. הבן אדם כותב מוסיקה שונה מדברים אחרים שאני שומע, ומסתבר שיש לו ממש לא מעט אלבומים. לאחרונה הוא החליט לעשות פרויקט לכל מדינות ארצות הברית, והוא מתכנן להוציא אלבום שלם לכל אחת מהן. בינתיים יש את Michigan ואת Illinois. במישיגן אפשר להבחין בערבוב של שירים קופצניים שמשלבים גם חליליות ועוד כלי נשיפה, ומקהלות. מאוד מוכשר, מאוד מיוחד, מאוד יפה. The Shins - Wincing The Night Away - עולם קסום של מבוגרים ילדותיים. השיר הראשון הוא אחד השירים הכי יפים ששמעתי בזמן האחרון, והשיר הרביעי הוא אחד השירים הכי נתקעים בראש בעולם. טוב, עכשיו רק רשימה של אלבומים בלי פירוטים, כי אני גרוע בזה. XD Silver Jews - American Water The Liars - Drum's Not Dead (מאוד מוזר והומלץ ע"י מר יורק בעצמו) Grizzly Bear - Yellow House (להקת אינדי מיוחדת מהלייבל WARP של אפקס טווין וסקוורפושר. שווה לכם לבדוק. זה יפה.) מקווה שתהנו. =]

scooby4

New member
בדקתי את כמעט כולם

רק את Sufjan Stevens אני באמת אוהב. גם ללורה וירס יצא אלבום חדש בנונסאץ', מומלץ לבדוק...

אני מכירה את כולם דיי ממזמן והם

כולם באותו סגנון שאני לא אוהבת בכלל |:

לא, לא התכוונתי שכל הלהקות באותו

סגנון אלא שכל הלהקות באותו סגנון שאני לא אוהבת. אוף, הסתבכתי
. מקווה שהבנת :].

למעלה