המלצות חמות

בןלי

New member
המלצות חמות

אני חדש בפורום ורק רציתי להמליץ על מספר סרטים (לא חדשים) ששבו את ליבי: ימים משונים 12 קופים אני והחברה שבעה חטאים הקומה הרביעית פנטזיה לאור הירח לוק סטוק ושני קנים מעשנים מי שמעוניין בכמה למה ואיך רק שיכתוב

leeloo

New member
כמה דברים

12 קופים- אחלה סרט, סוף מעלף ימים משונים- לא ראיתי אני והחברה- סרט מקסים ומרגש שבעה חטאים- אין מילים לתאר את כמה שאהבתי את הסרט המיוחד הזה, כמה שהוא ניראה די בנאלי בגלל הנושא שלו (פסיכופט שהמשטרה מתקשה לחשוף אותו), הוא הפתיע אותי ובגדול, ממש סרט מעולה הקומה הרביעית- אתה בטוח שזה לא הקומה השלוש-עשרה?! כי לא שמעתי על הקומה הרביעית. בכל מקרה, הקומה השלוש-עשרה זה סרט מדליק, אבל לא הכי מוצלח בעולם. רק מה, יש לו פס-קול מדהים, בייחוד השיר של Him - Join me, שזה שיר מדהים. לוק סטוק ושני קנים מעשנים- גם אחלה סרט, אבל אני אהבתי יותר את הסרט השני של גאי ריצ´י- סנאץ´- סרט מוזר אבל מדליק לאללה!

בןלי

New member
אז ככה

ימים משונים - חובה לראות - תודי לי אח"כ הקומה הרביעית - 200 אחוז -סרט עם גולייט לואיס לוק סטוק - זהו הסרט הראשון של גאי ריצי וסנאצ הוא העתק כמעט מדוייק שלו - מבחינת עלילה שחקנים והצילום.

** רוזבד

New member
לא מכיר

את כולם אבל את ימים משונים, 12 קופים, 7 חטאים, אני והחברה ופנטזיה לאור הירח ראיתי ולדעתי אלו סרטים מאוד יפים

למעלה