המלצות לאוכל ולחול מתגבש?

המלצות לאוכל ולחול מתגבש?

אז השק חול הראשון שקנינו נגמר והגיע הזמן לקנות חדש.
אשמח להמלצות על חול מתגבש ואוכל יבש לחתולה בת 4, כרגע זורמת על אוכל של רויאל קנין של בעיות בשתן שקיבלנו (הוטרינרית אישרה שזה בסדר לתקופה) ועם חול של צ'יקופי (כתוב עליו baby powder, זה אומר שזה חול לגורים או חול בגריסה דקה?).

אשמח אם תציינו מחירים, משקלים, לכמה זמן זה מספיק ואם סוג האוכל/חול הזה בריא/יעיל/כל דבר אחר שיש לכם להגיד עליו.

וסתם תמונה להתיחסות כי היא יפה היום ועברה אתמול עקירת שן כמו גיבורה

גורדיאן

New member
חתולה יפה!

(נו, אז איך הלך עם הכדור תילוע?)

בקשר לאוכל כמה דברים חשובים:
1. מנהל הפורום כאן דימיטרי עשה מחקר מעמיק על אוכל.
הקישור: http://www.catfood.co.il/
ראי זאת כתנ"ך של האוכל ותשובה לכל השאלות.
2. אם את מוצאת את עצמך בחנות והמחקר של דימיטרי לא זמין קחי 'כלל אצבע' שלי: מזון איכותי עולה לפחות 25 ש"ח לקילו. לדוגמה:
Wahre Liebe - מחיר לקילו 28 ש"ח.
First Choice - מחיר לקילו 35 ש"ח.
ACANA - מחיר לקילו 38 ש"ח.
3. אוכל גרוע עלול לפגוע בבריאות החתול, וזה עלול להיות הרבה יותר יקר מכל חיסכון על אוכל. אל תחסכו.
4. אי אפשר לדעת לכמה זמן יספיק שק אוכל, זה תלוי בחתול, אבל בעקרון כמה שהאוכל איכותי יותר החתולה תאכל פחות וזה יספיק ליותר זמן.

היא מודה לך:) הכדור נאכל בשקיקה, הקובץ לא נפתח

היום נתתי לה את הכדור מוחבא בתוך גוש אוכל רטוב ולהפתעתי הרבה היא בלעה אותו בלי למצמץ

מאיזושהי סיבה המחשב שלי חוסם את ההורדה של הקובץ בטענה שהוא וירוס...
חוץ מכלל האצבע, יש מרכיבים שאם יש אותם באוכל נחשבים לטובים יותר? לדוג' ראיתי בחנות חיות אוכל שיש בו הרבה מרכיבי ירקות. ממתי חתולים צריכים ירקות?
&nbsp
על אותו משקל- יש מזון שנחשב למאוד -לא- איכותי? הוט שלי למשל אמרה לי להתרחק מפריסקיס ולה קט.

גורדיאן

New member
דימיטרי יכול לענות לך טוב ממני בנושא האוכל.

בנושא הכדור - יופי שזה הלך חלק. לא שאני רוצה לבאס אותך אבל חתולים הם יצורים פיקחים והם לומדים מהר מאוד לאתר ולדחות את הכדור.
אם אני כבר כאן אנסה להעלות את הקובץ בלי הקישור (זה RTF, עדיף DOC אבל הוא גדול מידי).

Yukita

Active member
מנהל
Baby powder

זה טלק. כלומר, הוסיפו לחול טלק למטרות ספיגת ריחות...
&nbsp
כבר הפנו אותך לקובץ של דימה. צריך לדעת שבקישור השוואת המזונות מסתכלים בחלק במסמך שנראה כמו תוכן עניינים, שם ליד שם כל מזון מופיע גם הציון שלו. לכל המעוניין, במסמך עצמו בהמשך יש פירוט של ממש לגבי תכולת המזון, ואם בודקים כמה כאלה ניתן לקבל מושג לגבי מה נחשב למרכיב איכותי ומה פחות.
&nbsp
אצלנו בבית בימינו החתולים אוכלים Go! Fit and free וכרגע אנו עם חול מתגבש בשם קלאסיק. הרבה זמן היינו עם חול נהדר בשם קנדה ליטר, אבל משהו כנראה השתנה בפורמולה שלו והוא נהיה פחות טוב
אז כרגע אנו עם החול החדש.
&nbsp
החול במחיר סביר של 85 ש"ח ל-15 קילו. קנדה ליטר קיבלנו 18 קילו במחיר הזה, אם איני טועה. האוכל לא זול, אבל השיקול הוא באמת תקווה לשמירה על בריאות לטווח ארוך, וגם העובדה שאוכל מתאים עושה טוב מבחינת צרכים וכו' גם בהווה. חשוב להבין שדירוג איכות גבוה לא בהכרח אומר שאוכל כזה או אחר הכי מתאים לחתולה שלך, אבל משתדלים להתחיל גבוה עד כמה שהתקציב מאפשר ולרדת עד שמוצאים התאמה טובה בין אוכל איכותי לתגובה טובה של החתול לאוכל. המזונות הטובים מתחילים בדירוג של דימה מסביבות 70 בערך ומעלה.

חתולת טוקסידו יפה יש לך!

ארמורגם

New member
לגבי טלק

בית המשפט בארה"ב קבע שטלק מסרטן, וחייב את חברת ג'ונסון אנד ג'ונסון לפצות חולים במאות מיליוני דולרים.
&nbsp
כך שהייתי נמנע מלפזר טלק על החול.

וואלה... טוב לדעת. לא שפיזרתי, שמתי לב שזה כתוב על השקית של

החול המתגבש. אז עדיף לקנות חול בלי? האמת שזה באמת הופך את החצץ לנסבל יותר...

למעלה