ניסינו, באמת ניסינו ובסוף נפרדנו כידידים
משום שאינני אופה לפי מתכונים אלא מערבבת כחפצי לא תמיד זה הצליח והיו הרבה עוגמות נפש בהן התערובת עלתה על גדות המכשיר
או שנדחסה בחלקה התחתון ולא עורבבה כראוי.
לא התאים לי לעקוב אחרי המתכונים שלהם כי חפצתי לעבוד לפי המצאי והצרכים אז ויתרתי עליו ואינני מצטערת.
בהתחלה אפינו הרבה לחמים. וזה באמת מוצלח וטעים. היום הוא משמש בעיקר להכנת בצק והתפחה. את האפייה מעבירים לתנור כי פשוט הצורה הבלוקית של האופה פחות מתאימה בדר"כ.
הפיתוי גדול. ועופריקו, מזל טוב, אנחנו בערך באותו הזמן. ההרגשה באמת של 'איך לא עשינו את זה קודם', ולגבי כרובית- יש מתכון נחמד של כרובית ברוטב תפוז של 'בצק אלים', שווה נסיון לדעתי.