המלצות לאופה לחם? והאם הגיוני?

יוספה 51

New member
המלצות לאופה לחם? והאם הגיוני?

לא, לא אאפה בכל מקרה בבית, זה או אופה לחם או המשך קניות.. מפתה אותי, השאלה אם משתמשים בזה..
 
לנו היה

ניסינו, באמת ניסינו ובסוף נפרדנו כידידים
משום שאינני אופה לפי מתכונים אלא מערבבת כחפצי לא תמיד זה הצליח והיו הרבה עוגמות נפש בהן התערובת עלתה על גדות המכשיר
או שנדחסה בחלקה התחתון ולא עורבבה כראוי.
לא התאים לי לעקוב אחרי המתכונים שלהם כי חפצתי לעבוד לפי המצאי והצרכים אז ויתרתי עליו ואינני מצטערת.
 

RSPA

New member
אני משתמש

לפעמים יותר לפעמים פחות. זה משתנה.
היו תקופות שאפיתי באמצעותו כמעט על בסיס יום-יומי.
זה מקל על החיים ומאוד פשוט להפעילו.
 

Ofericko

New member
אופה לחם של מרפי ריצ'רד (ככה קוראים לזה?)

בהתחלה אפינו הרבה לחמים. וזה באמת מוצלח וטעים. היום הוא משמש בעיקר להכנת בצק והתפחה. את האפייה מעבירים לתנור כי פשוט הצורה הבלוקית של האופה פחות מתאימה בדר"כ.
 

יוספה 51

New member
תודה על התשובות. נשמע לי שאנסה.

הפיתוי גדול. ועופריקו, מזל טוב, אנחנו בערך באותו הזמן. ההרגשה באמת של 'איך לא עשינו את זה קודם', ולגבי כרובית- יש מתכון נחמד של כרובית ברוטב תפוז של 'בצק אלים', שווה נסיון לדעתי.
 

Ofericko

New member
תודה רבה!

 
למעלה