בשום פנים ואופן לא להתפתות למלכודות התיירים ברחוב הקצבים.
יש במרכז את רחוב המסעדות rue des bouchers (למעשה שני רחובות).
כל המסעדות שם, מלבד שה לאון שאותה גם המקומיים מחבבים, הן מלכודות
תיירים קלאסיות. לא להתפתות ללובסטרים המוצגים לראווה.
בשה לאון (chez leon) ניתן לאכול רגלי צפרדעים, לובסטרים לא יקרים
וצלופח ברוטב ירוק שהוא מאכל מקומי מסורתי. לא מקום חובה
לגרגרן מקצועי, אבל אם מזדמנים לאיזור, אז לאכול רק שם.
כיכר סנט קאטרין היא מקום שבו מרוכזות הרבה מסעדות של
מאכלי ים: לובסטרים, אוייסטרים, שלל צדפות וחלזונות, לא זול, אבל
טרי ואיכותי.
מקום שמאוד אהבנו נקרא toukan brasserie. באותו רחוב
שוכנת מסעדה ובראסרי באותו שם, היינו בשניהם ומאוד אהבנו,
הבראסרי יותר נוח מבחינת המחירים.
La Truffe Noir - כוכב מישלן אחד. מקום שמתמחה בכמהין. הכל
שם עם כמהין, ביצים, פירה, בשרים, כבדי אווז וכו', יקר.
במדרחוב, בצומת, מול מקום שמוכר צ'ורוס (תזהה לפי הריח) יש
מעדניה שמוכרת נקניקים מבשרים שונים (עזים, ברווזים, בשר ציד). מומלץ להביא הביתה.
ואם קפא לכם הת..ת ויין חם כבר לא עוזר, אני ממליץ על spa עם מתחם
סאונות וחממים Dilbeek. השהייה בעירום, אז לא מתאים לכל אחד.