המלצות לבתי מלון באילת

bettit

New member
המלצות לבתי מלון באילת

הי אני בעלי והקטנה (בת החודשיים)רוצים לרדת לאילת למלון טוב ומפנק זקוקה להמלצות- באיזה בית מלון באילת נהנתם ביותר ומדוע? אשמח להמלצות תודה

ה דרומי

New member
אגמים כזה הרי ../images/Emo68.gif../images/Emo95.gif בגיל

חודשים לא בדיוק מבינה ואם אגמים אז לחפש חדר על המים הינו שם לפני שנתים וגם עם תינוק.

bettit

New member
מלון מרידיאן או מג'יק פאלאס?

היכן כדאי יותר להתארח במרידיאן או במג'יק פאלאס? איך שתי הבתי מלון הללו? אנחנו מתלבטים בין השניים ... וחוץ מזה משהו מכם היה ברויאל ביץ איך הוא?

bettit

New member
מרידיאן המלך שלמה או אמבסדור?

עכשיו ההתלבטות שלי היא בין השלושה כהשדבר החשוב לנו יהיה- בריכה גדולה ואוכל טוב...(אם אפשר אז גם ג'קוזי במרפסת/חדר) אם כן איזה בית מלון מתאים לקריטריונים הללו?

לטעמי

מרידיאן - כי כל החדרים הם סוויטות כך שיש הפרדה ופרטיות לכן- נוח. ישנו חוף ים צמוד וכמו כן קרוב לטיילת ולקניון. בתוספת תשלום תשיגי סוויטה עם ג'קוזי במרפסת.

bettit

New member
מרידיאן והרוחות..

מזכירים פה הרבה בפורום את עניין הרוחות במרידיאן האומנם יש כאלו רוחות שיכולות להרוס את החופשה? קר בבריכה מהרוחות הנ"ל? איך האוכל במרידיאן ?

שמר2

New member
בענייני אוכל

המלך שלמה ואמבסדור עדיפים: בשניהם כדי להתפנק באמת צריך לקחת חדרים משודרגים - סוויטת גן באמבסדור וסוויטת גן עם ג'קוזי במלך שלמה. במרידיאן הסוויטות הסטנדרטיות מאוד מפנקות, הבריכה גדולה אבל סובלת מרוחות קרות מהים והחוף סלעי וקטן ולא ממש עונה על מה שרוב האנשים מכנים "חוף פרטי".

bettit

New member
עכשיו אני כבר ממש מבולבלת..

מרידיאן המלך שלמה אמבסדור חייבת שתעזרו לי להחליט אם הייתם אתם זוג+תינוקת (בת חודשיים)שחשוב לו אוכל טוב , בריכה גדולה וחדר נאה במה הייתם בוחרים????? מחר אני חייבת להחליט ולהזמין בשנה שעברה היינו בנסיכה התאכזבנו מאוד מהאוכל שהיה בינוני- ומהתור לארוחות , אבל מאוד אהבנו את הבריכה ואת צוות הבידור הייתי רוצה השנה משהו איכותי יותר לא בסגנון הנסיכה .. מישהו?

למעלה