המלצות לגביי השקעת נדל"ן

sss33

Member
המלצות לגביי השקעת נדל"ן

שלום לכולם,
אני כבר לא מעט זמן לקנות דירה להשקעה(למרות שזו דירה ראשונה.) סביב ה 600,000 ש"ח.אני יודע שלא מעט צעירים קונים רחוק ומשכירים ושוכרים באזור ששם מתנהלים חייהם.
יש לא מעט אופציות כי כדאי בדרום אופקין,שדרות,נתיבות כי מתפתח שם.מצד שני גם טבריה וחיפה מתפתחות.אולי יהיה בעתיד תמ"א או שיקום שכונות.והנכס שיביח את הערך שלו. חושבים חושבים והכול עולה.. ברור שיש בועת נדל"ן בארץ.וברור שאין לאף גורם חזק שהיא תתפוצץ.מקסימום לעדן אותה.בקיצור אשמח לעצות שיעשו לי קצת סדר בראש. אני גר באזור ירושלים,חשוב שיהיה קל להשכיר את הנכס(לא כמו בעפולה ששם יש קושי.) הכסף זמין.יש ברשותי נכס בארהב כ 5 שנים ומבין יתרונות חסרונות ניהול נכס מרחוק.

Drill Bit

New member
אתה במקום.....

הנכון.אממה....בפוסט הקצר שכתבת יש נגיעה בגישות השקעה שונות שאת התשובה להן רק אתה יכול לתת. לא מהסיבה שאי אפשר לכתוב לך מה לעשות אלא מהסיבה שכל צורת השקעה מתאימה באופן שונה לאנשים שונים. פה בהיסטורית הפורום יש המון מידע יקר ערך. דפדף בפורום, קרא ואם יהיו עוד שאלות אני כאן.באופן אישי בסכום שלך הייתי קונה 2 דירות, קרובות, יחסית, למקום מגורי.
בהצלחה מרובה!

sss33

Member
אני כרגע בשלב בחיים ש..

אני לא רוצה למנף את הכסף. אני פשוט רוצה לרכוש דירה שתניב תשואה טובה
ובעזרת התשואה אני אשכור דירה באזור מגוריי.אם באזור עתיד להיות תמ"א 38\ שיקום שכונות,אז בכלל זה מצוין.

למעלה