המלצות לגביי מייבשי כביסה

המלצות לגביי מייבשי כביסה ../images/Emo92.gif

ברצוני לירכוש מייבש כביסה, הבנתי כי קיימים כמה דגמים שונים אשר כל אחד מהם מבוסס על שיטות הפעלה שונות (לדוגמה הפעלה ע"י רצועות או ע"י גלגליי שיניים, וכו') אשמח אם המבינים בינכם יוכלו להמליץ לי על הסוג הרצויי ולהמליץ על הדגם היעיל ביותר. כמו כן אשמח אם תוכלו להפנות אותי לפורומים נוספים בהם אוכל לישאול שאלה זו ולקבל מידע מיקצועי ככל האפשר. תודה מראש
רונן.

רשר

Well-known member
מנהל
נתחיל מהסחיטה במכונה

היא חייב להיות לפחות ב 600 סל"ד ורצוי 800 סל"ד אחרת המיבש יעבוד שעות ולא יצליח ליבש. מיבש רצוי שיהיה בתפוקה כפולה מהמכונת כביסה אם אין צפה לשעתיים יבוש ממוצע של מכונה מלאה. הטוב ביותר זה השילוב של מכונת כביסה אירופאית 5-7 ק"ג עם 1200 סל"ד סחיטה עם מיבש אמריקאי של 12-15 ק"ג זה אוכל את הכביסה בשעה וחצי כולל יבוש. ובקשר לסיפורי בגדים שמתקלקלים ביבוש כי הבד מתבלה וכ"ו,,, מנסיון אישי אוכל לומר כי כל חיי בגדי מיובשים ע"י מיבשים שונים כולל תעשיתיים ויש לי בדי כותנה שעברו 1200 כביסות ולא נגמרים. למיטב ידיעתי כל הדגמים טובים ואין למעשה הבדל גדול בינהם פרט לכיוון הדלת וגודלה (כמה שיותר גדול יותר טוב). על גלגל שינים אני קורא כאן פעם ראשונה עדיין לא ראיתי מכונה כזו ולא מובן לי לשם מה צריך דבר כזה. מיבש זה מנוע עם מפוח אויר חזק שמסובב עם רצועה את התוף והאויר עובר חימום ע"י גוף חימום חשמלי פשוט ביותר. לכל זה מוסיפים טיימר וכמה טרמוסטטים להגנה. מבחינת מחיר ההפעלה: 2.2KW כפול שעתיים כפול 200 הפעלות בשנה כפול 0.5 ש"ח = 440 ש"ח לשנה

מאגר

New member
אם אתה רוצה מיבש שהוכיח את עצמו

עם שרות טוב ומיבש אמין כך את קריסטל אלנינו הוא עובד מזה 5 שנים ולא ראה טכנאי מימיו והוא מיבש בממוצע בין ארבע לחמש מכונות ביום. שיהיה בהצלחה דורון ט

למעלה