המלצות לגביי סלקל -

l i r o n i t

New member
המלצות לגביי סלקל -

אני מתלבטת בין אינגליזינה למקסי-קוזי, מה עדיף לדעתכן? ולמה?? תודה מראש

סל קל

להל"ן היתרונות בכל מוצר: אינגלזינה: 1. ניתן להתקין על עגלות מתוצרת חברת אינגלזינה 2. סל קל קל במשקל - 2.5 ק"ג 3. כרית הגבה מובנת בריפוד הסל קל לשיפור זווית השכיבה של התינוק 4. ניתן לחבר לבסייס קבוע ברכב מקסי קוזי: 1. ניתן להתקין על עגלות מתוצרת חברת קוויני 2. הגנה בפני תאונות צד 3. כרית הגבהה לשינוי זווית השכיבה של התינוק בסל קל 4. ידית אחיזה נוחה 5. סל קל מרווח ביותר 6.כולל מגן ראש לנוחות התינוק 7. ניתן לחבר על בסיסים של מקסי קוזי מקווה שעזרתי לבחירתך דפנה

l i r o n i t

New member
תודה! ועוד שאלה -

קצת לא קשורה , אבל -האם יש מגן ראש מיוחד לעריסה, או שזה אותו אחד כמו של המיטה? (מבחינת הגודל והצורה)

l i r o n i t

New member
עוד שאלה לגביי הסלקל ../images/Emo9.gif

במידה וניקח את הסלקל של אינגליזינה (כבר סגרנו על עגלה - אינגלזינה לאונג', ואנחנו נוטים לקחת את הסלקל שתואם) - האם כדאי ונחוץ לקנות גם את הבסיס לרכב?

בסיס לרכב

בסיס לרכב אינו חובה כל עוד עוגנים את הכסא לרכב לפי הוראות היצרן מה שכן עם בסיס מקובע ברכב זה הרבה יותר קל להוציא ולהכניס את הסל קל בהצלחה

l i r o n i t

New member
זה הופך את זה ליותר או פחות בטיחותי?

או שזה רק תורם למידת הנוחות?

l i r o n i t

New member
ועוד משהו לגביי הבסיס -

אם אני לוקחת את האינגליזינה עם הבסיס - אני יכולה להשתמש בה גם בלי הבסיס? כלומר לקשור אותה ישירות לרכב? וכשהיא עם הבסיס מה בעצם חגור עם החגורת בטיחות רק הבסיס או גם הסלקל עצמו? סליחה אם שיגעתי אותך עם כל השאלות, ותודה על הסבלנות

תשובות

אני מאוד שמחה לענות - תמשיכי לשאול :) אז כך כמו שאמרתי כל עוד הכסא מעוגן לרכב נכון ,גם בלי הבסיס הוא בטיחותי אפשרי להשתמש באינגלזינה בלי הבסיס ברכב - ישירות לקשור לרכב כשהבסיס ברכב הוא זה שקשור/מעוגן לרכב והסל קל מחובר לבסיס ב'קליק'/וו אני מקווה שעזרתי דפנה

למעלה