המלצות לגינקולוג טוב באזור המרכז?

המלצות לגינקולוג טוב באזור המרכז?

הי בנות אני אחרי הניתוח הראשון בו הוציאו לי את הציסטות הענקיות בניתוח של ארבע שעות מחכה לי עוד ניתוח להוצאת ההידבקויות שליד המעי (אתמול הצלחתי ללכת לשרותים כמו שצריך איזה אושר זה היה ��) בכל מקרה מתלבטת לגבי האם להישאר עם הגינקולוג שלי או לעבור לאחר שמבין באנדו ויהיה יותר סימפטי האם יש לכן המלצות?

שמיץ1

New member
באזור המרכז

יש את מרפאת האנדו' בשיבא (ד"ר סוראינו)
או את ד"ר שיינמן במאיר / מרכז בריאות האישה של כללית

kikona126

New member
מצטרפת להמלצה על דר זולטי

נותחתי על ידי סוריאנו בפרטי, זולטי היה הרופה השני בניתוח.
זולטי ממש נחמד. אם יש משהו דחוף אפשר להרים טלפון או לבוא למרפאה.
אני משאירה לי קשרים טובים עם סוריאנו כי חוות הדעת שלו חשובה לי ובמקרים ספציפיים אני הולכת אליו להתיעצות נוספת. אבל זה לא קורה הרבה לאחרונה

לואי84

New member
קודם כל החלמה מהירה מהניתוח

אפשר לשאול מה הסיבה שלא טיפלו בהידבקויות באותו ניתוח?

מצטרפת להמלצות שכבר אמרו. אם את בכללית אז יש את שינמן. במכבי יש את זולטי. אין הרבה מומחים לאנדו', לצערנו.

תרגישי טוב...

הסיבה לשני ניתוחים

היו לי ציסטות מאוד גדולות יותר מ 15 סמ שהפריעו לראות מה קורה ולהגיע לשאר האזורים והזריקת לוקרין לא השפיעה עליהן בנוסף הירידה במשקל היתה דרסטית אני 1.70 שוקלת אחרי הניתוח 50 קילו ירדתי 7קילו בחודשיים חושבת שגם זה היה פקטור קודם כל להתחזק ולהשמין וגם לפי סוריאנו העדיף שלא אעבור ניתוח מאוד ארוך גם ככה ההיתי בניתוח ארבע שעות. ואני כבר יכולה להגיד שסוף סוף הצלחתי ללכת לשרותים כמו שצריך איזה הקלה ��

השאלה עכשיו האם מעכשיו סוריאנו הוא זה

זה שיטפל בי או שאני צריכה גם גינקולוג של מכבי כי אם כן ממש לא מתחשק לי לחזור לשלי

שמיץ1

New member
רצוי

שתמשיכי להיות במעקב אצל סוריאנו. משיקולי זמינות לפעמים נוח שיש לך גם גניקולוג של הקופה שאת יכולה לפנות עליו במקרה הצורך, אבל לדעתי מהרגע שבו אובחנת עם אנדו' - אין תחליף למומחה אנדו'.

liats80

New member
תמשיכי אצל סוריאנו

ותבקשי הפניות מהקופה.
בתל השומר יעזרו לך אם תהיה בעיה עם טופסי 17.

תודה עזרתן אין ספק שאמשיך עם סוריאנו

עדין לא נתקלתי בבעיות עם טפסי ה17 קיבלתי לכל הבדיקות שעשיתי עד כה וחייבת לומר שאת הניתוח עשיתי בציבורי והצוות של תל השומר מדהים מהרופאים ועד האחיות

שמיץ1

New member
הירידה במשקל...

הייתה בעקבות הניתוח? או שהחלה עוד קודם?

החלה לפני הניתוח. כרגע אחרי

כבר מרגישה יותר טוב יציאות יותר טובות לכן פחות חשש מלאכול ולסבול אחכ מעצירות וכאבי בטן בלתי נסבלים למרות שלא פשוט לי עם דיאטת האנדו כל מה שאהבתי לאכול אסור ומה שיש לאכול מבאס נורא

ודרך אגב ראיתי את הפוסט שלך

על העצירות ורציתי לומר שאני כל כך מבינה אותך כל כך לא נעים לדבר על זה אבל מבחינתי זה החלק הכי גרוע חוסר היכולת ללכת כמו שצריך לשרותים וכל מה שלוקחים משזיפים דרך כדורים למיניהם ועד דיקור שלא עוזרים והשמחה הכי גדולה שלי היום מספר ימים אחרי הניתוח הוא שסוף סוף היתה לי יציאה כמו שצריך בלי הרבה מאמץ ולא ״עיזות ״ כמו מקודם מוזמנת לדבר מתי שרוצה מבלי לחסוך בפרטים כי אני מבינה את התסכול

שמיץ1

New member
תודה, גול תלתול

גם לי יש בעיה לשמור על משקל יציב בגלל כאבים ובחילות (לפעמים גם הקאות). אחרי הניתוח היו לי יציאות בלי בעיה בכלל (שכחתי כבר שזה יכול להיות כל כך פשוט וקל), אבל תוך שבועות בודדים המצב חזר לקדמותו.
ממליצה לך לשמור על תזונת האנדו' עד כמה שאת מסוגלת...

לואי84

New member
מצטערת שהכל חזר

האם זה היה למרות שהיית על דיכוי?
אז יש לך מעורבות של המעי הדק? חשבתי שרק המעי הגס מעורב בדר"כ. מקווה שבאר-גבל בכל זאת יוכל לעזור.

liats80

New member
ממליצה לעבור

לרופא אנדו.
אחרת תצטרכי ללכת גם לזה וגם לזה.
באיזו קופת חולים את? את מעוניינת ברופא בציבורי או פרטי?
יש את המרפאה בתל השומר (שם נמצא ד"ר סוריאנו), או המרפאה במאיר (שם נמצא ד"ר שיינמן).
אני מטופלת של ד"ר סוריאנו בפרטי ומאוד מרוצה.
תרגישי טוב!!
ליאת.

למעלה