המלצות להכשרה מעשית

shonia

New member
המלצות להכשרה מעשית

מחפשת מקום באזור רחובות-נס ציונה- ראשל"צ להכשרה מעשית בתחום ילד ונוער.
אשמח להמלצות. האם מישהו מכיר את מרכז הורים ילדים בנס ציונה?
תודה

KFIRB

New member
יש המון מסגרות

אבל כמו שנכתב כאן בעבר,

יכולה להיות לך מסגרת שעל פניו מעשירה, מדהימה יש בה מוקד למידה, יש בה הרבה מה ללמוד אבל מדריך גרוע.

ויכולה להיות מסגרת לא ממש מעשירה, אבל עם צוות מדהים ומדריכה יותר מדהימה וטובה אבל המקום לא משהו , לא מעשיר לא מלמד מלבד הצוות וההדרכות.

אני אישית תמיד אעדיף את המקום השני , ולו בגלל הסיבה שבמקום שצוות מדהים הצוות והמדריכה המצויינת יחפו על חוסר "האטרקטיביות" של הסוכנות, צוות מחבק מלמד שרוצה ללמד ולא מתחבא מאחורי דלתות נטרקות מול סטודנטים בגלל שיש לו ISSUE לא פתור עם מקום עבודתו ומתייחס לסטודנטים כאל מטרד, מדריך עירני שבא להדרכה מתוך שליחות ולא מתוך אילוצי השלמת הכנסה, וחוסר במעש.

יכול להיות מקום מלמד עם הדרכה טובה אך בתשתיות שלו גרוע ביותר, חסר מעוף ללמידה אבל הצוות ייתן את נשמתו בשביל שתלמדי ויכול להיות מקום עשיר עם ישיבות צוות, הרצאות, מוקד למידה, אך הצוות יתייחס אלייך כאל מטרד, והמדריך יהיה עייף שחוק והוא נמצא שם בשביל השלמת הכנסה בלבד.

בקיצור לפני שבודקים מקום, בודקים מדריכה. והאוניברסיטה לא עושה זאת בצורה תקינה , לפחות אצלינו לא.

shonia

New member
ולכן אשמח להמלצות מסטודנטים/ לשעבר שהיו

במקמות כהשרה והיו בסה"כ מרוצים+ ממליצים על המדריך/ה שלהם. וכמובן חשוב לי בתחום ילד ונוער שזו ההתמחות שלי.
האם אתה יכול להמליץ על מקום הכשרה באזור?

למעלה