המלצות להעסיק את הילדים בחנוכה?

saritush66

New member
המלצות להעסיק את הילדים בחנוכה?

יש לי ילדים בגילאי 8-13, בנים ובנות , אני מחפשת להם אטרקציות לחופש , אנא שתפו אותי בהמלצותיכם...מחכה

עינת67

New member
ץערוכץ משחקי המחשב גיים-און...

אני באופן אישי לאחר ביקור מאוד מוצלח בתערוכה, יכולה להגיד לך שהילדים שלך מאוד יהנו מתערוכת משחקי המחשב במוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב...לקחתי את הילדים שלי לפני כמה ימים לתערוכה הזו והם פשוט היו מרותקים, בקלות לשרוף כמה שעות טובות של חופש חנוכה חורפי...

saritush66

New member
עוד פרטים...

אם את יכולה לספר לי עוד קצת פרטים על מה שהולך בתערוכה הזו אוד לך...

עינת67

New member
מידע לגבי התערוכה

אני הייתי שם עם הילדים שלי כמעט יום שלם ואם אני זוכרת נכון ראיתי שזה פתחו מהבוקר בחנוכה , משהו כמו עשר עד 11 בלילה. התערוכה נמצאת במוזיאון ארץ ישראל ברמת אביב. אל תשכחי שזה חופש ובאמת יש הרבה מאוד ילדים, האמת היא שראיתי ממש משפחות שלמות ולא רק ילדים קטנים שמסתובבים, עם ילדים יותר גדולים, כי פשוט יש שם כל כך הרבה מה לעשות לכל הגילאים, כולם מוצאים את המשחק שלהם לשחק...אני אצרף לך את הכתובות של אתר התערוכה שקיבלתי...אני חושבת שיש שם את כל המידע... תהני עם ילדיך!!

yfatda

New member
חיזוק להמלצה...

גם אני היית בתערוכה עם ילדי והם ממש נהנו, אני חושבת שהתערוכה ממש מעוררת את הילדים שמגיעים לשם והם נשטפים באדרנלין בגלל משקחי המחשב האטרקטיביים שמוצגים שם...באמת יופי של בילוי לילדים בחנוכה!!!

baduist

New member
מה הולך שם...?

סליחה על ההתפרצות, שלום, אדם, נעים מאוד
אני מחפש משהו לעשות עם אחי הקטן (7) לחופש... אז מה בדיוק קורה בתערוכה הזו? מה עושים שם בדיוק? זו 'תערוכה'? או סתם מקום גדול לשחק בו משחקי בו משחקי וידאו? יש שם משהו שאין בבית?
אין שום פירוט באתר, והאתר הרשמי באנגלית נראה כמו עינוי לעיניים לקריאה

mayando

New member
באמת תערוכה נחמדה...

בילוי מאוד נחמד לכל המשפחה..גדולים וקטנים כאחד!! מומלץ..

The Queen1

New member
בילוים לחנוכה

את יכולהה לקחת אותם לגן השעשועים שבפתח תקווה גן ענק מול הקניון משווו מהמם! וגם..לסרט,אלדין וסטיבל וכל המחזות..

למעלה