המלצות להשקעות דרך איפה??

CRAZYIT

New member
המלצות להשקעות דרך איפה??

שלום.. אני רוצה להשקיע.. ושקלתי לעבוד עם תוכנת הפלוס 500.. רק שמשום מה עכשיו פתאום מצאתי כל מיני תגובות והערות בפורומים שונים (ע"י חיפוש בגוגל) נגד התוכנה הזו.. אני לא מחפשת מתנות כמו איי פד או משהו.. פשוט מחפשת שהאחוזים של הרווח שיילקח ממני יהיו נמוכים.. ושהתהליך יהיה ברור ואמין!! . בבקשה..

תָּמִיר

New member
עצה שתחסוך לך המוןןןןןןן כסף

לפני כל דבר, בחרי חברה (כל חברה) ופתחי חשבון דמו שאינו מוגבל בזמן (לכל חברה רצינית יש). התחילי עם סכום כלשהו וכאשר תצליחי להכפיל את כספך בפעם השלישית ברציפות, שימי כסף אמיתי. עד אז, שחקי רק בדמו וקיראי בפורומים. לגבי המלצה על חברה כלשהי, מהסתכלות בשוק הזה לאורך שלושת השנים האחרונות, החברה היחידה (בישראל) שנחשבת סבירה מבחינת המשקיעים ("הרציניים") היא FXCM. אני עדיין בדמו אבל בקרוב אני מתעתד לפתוח אצלם חשבון. עד כאן, בהצלחה, תָּמִיר

Romatim

New member
מסכים עם תמיר והוספה

הי תמיר, אני רוצה לחזק אותך ולהוסיף לבחורה הנחמדה שתחפש לעצמה ברוקר שהוא ECN כלומר שמחובר ישירות לבנקים וללא חדר עסקאות. שם אין בונוסים וחרטה רק סביבת מסחר טובה. לגבי חברת ECN בישראל יש רק חברה אחד והיא REAL FOREX כל השאר כמו FXCM הם חברות NDD כלומר ללא חדר עסקאות אולי STP. אני לא אומר חלילה שFXCM לא טובים חברה מעולה, פשוט ללקוח הישראלי שווה לבחור חברה שתיתן לו את האופציה להפקיד כסף בבנק ישראלי וגם למשוך משם אחרת חבל על מאות הדולים של עמלות ממשיכה והפקדה. נ.ב. מאמר שכתבתי בזמנו על סוגי ברוקרים בשוק המט"ח לטובת החברים שהלכו לאיבוד בים המושגים. לחץ כאן>> רומה

תָּמִיר

New member
חברת ריל-פורקס רשומה בבליז (חצי-אי בקריביים)

וזה בדיוק מופיע בפסקה השניה של המאמר (מטעם) שנתת. זו הסיבה שבעטייה פסלתי את ריל-פורקס. אגב, גם FXCM היא חברת ECM אאל"ט. תָּמִיר

Romatim

New member
תגובה- לתמיר

הי תמיר, בליז זה מקסיקו לידיעתך אזור סחר חופשי, הרבה חברות רשמות שם מטעמי מס. בכל אופן אתה כלקוח ישראלי אתה עובד מול חברת ישראל של החברה והישות המשפטית שלך היא ישראל, כך שבליז לא אמור לעניין אותך בכלל. כלקוח חכם אתה צריך לבדוק את החוזה, מומלץ לבקש מהחברה לפני פתיחת חשבון. נ.ב. מה זה אאל"ט?

תָּמִיר

New member
קראתי את החוזה והתייעצתי עם עורכי דין

נאמר לי שחברה הרשומה בבליז (ואין לה "שורשים אמיתיים" בארץ) יכולה ביום בהיר אחד להעלם מכאן, ואז סע לבליז לחפש אותם. אגב, "מטעמי מס" אכן, אבל זה גם אומר שהחוק שם רופף ובעצם אתה חסר הגנה במידה והם מעוללים משהו פלילי ונעלמים עם הכסף שלך. כל הסיפור הזה מאוד מזכיר לי את הביטוי "שם את כספו על קרן הצבי" יש מספיק חברות בריטיות (FXCM היא אחת מהן) שכפופות לחוק הבריטי (בנושאי FOREX) ומבחינת התנאים הם נותנים תנאים דומים מאוד או אפילו טובים יותר ולכן אין סיבה לרוץ עד לבליז זו דעתי! תָּמִיר

laly27

New member
אני עובד עם קולמקס

יכול להמליץ עליהם, עובדים עם בנק ישראלי,חברה רשומה תחת רגולציה,ECN מוחלט גם בחוזה, ויש להם שירות בעברית מעולה לא היה פעם נתקלתי בבעיה והם לא עזרו

למעלה