המלצות לזמן הקרוב + Air חדש!!

Knives Out

New member
המלצות לזמן הקרוב + Air חדש!!

לכולם! היכונו היכונו! מרץ 2007- Air - Poket Symphony - כן! אחרי שנתיים(בערך) הם חוזרים עם אלבום חדש בהפקת גודריך של רדיוהד, וגם ג'ארויס קוקר מפאלפ תרם לכמה טראקים אם אני לא טועה. D: אני לא הולך לחכות, האלבום דלף. The Arcade Fire - Neon Bible - כן! אחרי שנה שחיכינו לאחר Funeral המדהים, יוצא האלבום השני שלהם שלפי דעתי יהיה מורכב גם מאלמנטים אייטיז משהו. לא ברור לי אם רק חלק דלף או הכל. לדעתי הכל. אה כן, גם לLCD SOUNDSYSTEM יוצא אלבום חדש בקרוב שיקרא Sound of Silver, וכן, גם הוא דלף. D: המלצות(היום אני מאוד פיצ'פורקי): Menomena - Friend and Foe - הרבה זמן לא נהניתי כך מאלבום. אינדי פופי משובח. Deerhoof - Friend Opportunity - סיירו בזמן האחרון עם רדיוהד, יש להם זמרת יפנית מוזרה וקטנה וזה יפה. פופ אקספימנטלי לפנים!

scooby4

New member
תודה ../images/Emo45.gif

הפסקתי לעקוב מזמן ואתה תמיד מכניס אותי לעניינים. יש בלוג שהעלה (בחינם) הקלטה של הופעת בכורה של הארקייד פייר עם כל השירים מהאלבום החדש. אם אני אזכר את השם של הבלוג, ואתה תרצה לדעת אותו גם, אני אשלח לך במסרים- בגלל המדיניות הפאשיסטית של תפוז.

Knives Out

New member
תודה גם לך.

ואין בעיה לגבי העדכונים, אני שמח לעזור לכל אוהבי רדיוהד. D:

kittycatbone

New member
יו אייר חדש!

מגניף ^^ מקווה שייצא לי לשמוע כמה שירים ואם אני אוהב אז אפילו לקנות!! ^^

Latisia

New member
חח כול אלה בטיפול...

חוץ מאייר אני לא מכירה אף אחת מהלהקות הנ"ל! אני סובלת בחודשים האחרונים מחוסר מוזיקה חדשה שזה לא לד זפלין! נמאס לי מזה. בלעכ יובש מוזיקלי :/

Latisia

New member
אה ועוד the arcade fire ממונטריאל!!

קנדאים.. כמעט כמוני! חוצפה P: בלע איתי.

Knives Out

New member
את עכשיו בקנדה??

או קרוב לשם? טוסי לראות אותם! או אולי במקרה שלך, "רוצי לראות אותם"?

Latisia

New member
אני מחבבת יותר את menomena תאמת..

אז לטוס לפולנד?! :O חה וסוף סוף יצא לי לשמוע חלק מהגירסאות כיסוי שeasy star all stars. קצת באיחור אני חושבת. אבל חלק מהם ממש אהבתי כמו הקאברים לקרמה פוליס, אייר בג ופראנואיד אנדרואיד. והם גם מגיעים לישראל לבצע 2 הופעות בבארבי במרץ, אם זכור לי נכון. P: שמעתי צת גם מהקאברים לדרק סייד ודווקא אותם לא כול כך חיבבתי. פשוט לא הולך.

למעלה