המלצות לחוטים שקופים?

המלצות לחוטים שקופים? ../images/Emo41.gif

שלום, האם תוכלו לייעץ לי בקשר לחוטים שקופים שניתן להשתמש בהם עבור קסמים מסוג "טלקינזיס"? אילו סוגים קיימים? איזו סוג נחשב הכי איכותי? עד כמה הם שקופים? האם אדם שעומד כחצי מטר ממני לא יבחין בהם? עד כמה קל לקרוע אותם? מה המחירים? כמה אורך חוט? האם הם מגיעים ביחד עם דבק להדבקת הקצוות לקלף או שזו קניה נפרדת? ממתין להמלצות, תודה!

MasterCool

New member
החוטים פשוט

דקים ברמה שבאמת קשה להבחין בהן, עדיף לבצע קסמים מסוג זה, במקום עם אור המום ועם בגדים כהים, וכמעט בלתי אפשרי שיבחינו.. לפי מה שהבנתי, אפשר למצוא כמעט בכל חנות קסמים, זה בא במן גליל כזה אני חושב... ולא זה דבר יקר, אני חושב שיש כמה סוגים..

כמה תשובות

לא, המון, קטונתי מלהביע דיעה, לא בטוח שיש אחד שנחשב, מאוד מאוד**, תלוי בתאורה - לרוב לא, קשה, תלוי בחנות - שקלים בודדים, חבילות של מטרים - בהתאם לדרישה, קנייה נפרדת - לטלקנזיס אני אישית מעדיף שעווה שאותה אפשר למצוא גם בחנויות לקסמים וגם בבתי מרקחת - שעווה רכה (!) **הבדיחה הקבועה היא שזאת תמיד בעיה לקנות חוט בלתי נראה כי אתה אף פעם לא יודע אם המוכר באמת מכר לך אותו או נתן לך גליל ריק - או במילים אחרות חוטים מאוד דקים ומאוד קשים לזיהוי.

למעלה