המלצות לטיולים בגולן כנסו ותבורכו

המלצות לטיולים בגולן כנסו ותבורכו

אז ככה, יכול לניות מאוד שחלקכם נתקלתם בי אם ביקרתם ב4-5 חודשיים האחרונים ב"מייק בייק" בתור אחד המכונאופנים ואם לא אז לא הפסדתם. בקיצור לאחר חודשי עבודה ללא יום חופש אחד נורמלי החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעלות ל ג ו ל ן למשך שבוע ובעזרת זוג הגלגלים שלי לחרוש שם כמה שיותר מסלולים. ועכשיו הבקשה...............: מי שיכול לתת לי הצעות למסלולים(ולא רק אלו שמופיעים ב"הרים") מסלולים עם מים או בלי,מעגליים או לא, אפשרי מאוד גם מסלולים בגליל תחתון+עליון בקיצור כל מסלול שהוא באזורים הללו אני ממש ממש אשמח. אזזזזזזזזז יאלללה תתחילו יש לי שבוע לאסוף את כל המסלולים תודה מראש רועי.

חישוק

New member
כמה הצעות

רועי שלום, כמה הצעות למסלולים: 1. לפנות ימינה בצומת כורסי (הצומת הראשונה צפונית לעין גב- כביש 92), נכנסים לכביש 789.אתה יכול להחנות את הרכב מיד בחניון מימין ואם יש לך כושר לעלות בהמשך הכביש עם האופניים עד לנק' הכניסה לשטח, מדובר על עלייה (יחסית מתונה) של כ- 4-5 ק"מ. תעלה עד שתגיע לעיקול ממנו תראה בית- מסעדה בשם ניצה ומשה. זהו המבנה הראשון שתראה בדרך. בקצה העיקול לפני המסעדה תרד מהכביש שמאלה לשטח. תמשיך עם השביל, שרובו ירידה, מס' ק"מ עד שתגיע לנחל סמך. כשאנו היינו שם (לפני כחודשיים) הייתה זרימה יפה. תעשה הפסקה מתחת לעצים כי מכאן מתחילה עלייה. לאחר צריכת האנרגיה, תחצה את הנחל (אופניים על הכתף), ותשתלב עם שביל לכיוון מערב (שמאלה). המגמה היא עלייה (יחסית מתונה אבל הכל יחסי) עם הפסקת ירידה נחמדה ושוב עליה, סה"כ כ-5-6 ק"מ. תוכל לראות ברכס ממול את המסלול שממנו ירדת. במעלה השביל תגיע למטע השייך למושב רמות ולאחר מכן למושב עצמו. תחצה את המושב ומכאן תחזור לרכוב בכביש, בירידה (אפשר להגיע למהירות גבוהה) עד חזרה לכביש 92. אפשר לחזור שמאלה עם הכביש חזרה לצומת כורסי, אני ממליץ להמשיך קצת ישר ולרכוב שמאלה דרך העצים של חופי הכנרת.משך המסלול כ- 3-4 שעות. 2. תגיע לעין תאופיק, נמצא בכביש 98, בדרום רמת הגולן, מיד לפני הירידות לחמת גדר אם אתה מגיע מהרמה או לאחר העליות אם אתה מגיע מצמח.תכנס קצת פנימה עם הרכב וימינה ותגיע לחניון קצת מסודר בו ניתן לחנות. מכאו כעיקרון הכיוון הוא למטה לכנרת. תרכב בשבילים שיקחו אותך מטה, חלקם רחבים ומגיעים למהירויות גבוהות. מלמעלה יש נוף נהדר. למטה, אתה תגיע למטעים (בננות, תמרים) , הכיוון מכאן הוא דרומה (שמאלה), תעבור ליד בסיס צבאי ודרך החוות הריקות לגידול יענים של קיבוץ האון עד שבסוף תחבור לכביש 98 בקטע מצמח לכיוון חמת גדר. כאן מתחילה רכיבה מאתגרת בכביש, תפנה שמאלה ומתחילה עלייה (כ- 8-10 ק"מ) בהתחלה מתונה (כביש מערכת) ולאחר מכן תלולה (לאחר שפונים שמאלה לכיוון הרמה בצומת חמת גדר) חזרה לעין תאופיק. נוף משגע. זה לסיפתח. תהנה, יורם

tiranm1

New member
רבק יורם ..... אתה עושה לי חשק...

בפעם הבאה שאנחנו בצפון (צריך לתאם את הדגימות) אנחנו מתארגנים על מסלול טוב.

למעלה