המלצות לטיול באיזור בית שמש ...

Matoki69

New member
המלצות לטיול באיזור בית שמש ...

יום שישי 13 לחודש (יהיה בסדר, עזבו אמונות טפלות) בבוקר מוקדם, 4 רוכבים יש נשק, רוכבים נוספים יתקבלו בברכה. ליאור

aFish

New member
מתוק לו מתוק לו...../images/Emo168.gif

סולידי - אלא אם אתם מכירים/מוצאים את הסינגלים שם ואז זה מקפיץ את רמת האדרנלין. את הסינגל העיקרי אפשר למצוא די בקלות. בפסל העין שמצוין במסלול לוקחים ימינה ומתגלגלים עד שלט לשביל הולכי רגל שנמצא מימין הדרך ומצביע שמאלה. כתוב עליו: דרך נוף צרעה. מתחיל בעליה מאד טכנית (בהתחלה ממש יש כמה מדרגות - ככה תזהו את זה). אתגרי בטחוני - יש שיאמרו שזה קרוב מדי לשטחים. אני עשיתי אותו בימי האינתיפדה התמימים כשעוד לא חשבנו על כל הפרטים הקטנים (לפני שנה בערך). הדובדבן...דרך הקיסר. טכני עם בונוסים - הקטע בתוך פארק בריטניה טכני להפליא. לגבי השאר...עוד לא יודע אך שמעתי רבות.

aFish

New member
שם זה איפה?

השלישי אצלי על הכוונת מזמן...לא יצא עדין. יום שישי אלוהים גדול. בכל מקרה ממליץ במיוחד על יער צרעה ודרך הפסלים בשילוב עם הסינגלים אם אפשר. נראה לי הכי קרוב אם אתה בא מהמרכז/בית שמש ויש לא מעט אטרקציות.

Matoki69

New member
דרך הקיסר, סנסן וכו', מה שבא

אני בא מבן שמן, תקבע שעה ואני שם, קפה/תה של בוקר ועוגיות עלי.

aFish

New member
תודה...אבל אל תבנה עלי.

כרגע לא ברור לי בדיוק מה הולך איתי...

רֶשֶף

New member
אבל אני יודע מה אתה הולך

אתה הולך לרקוח לנו מסלול שכו-לו ירידות. מלמעלה עד למטה (ואיך נגיע ל"למעלה" מעניין לי את השערות על הנאבה). זהו. פיצוי.

aFish

New member
חשבתי שאתם הולכים לקשור אותי לשילדה

ולגרור אותי במסלול כרצונכם... כל העליות זה בכלל בגלל שאני עצלן. למי יש כוח להקפיץ מכוניות? אבל אם כבר....דרך הקיסר זה הכל בירידה. חוציזה...תעלה מולי באיציק יש לי אליך שאלה גסה.

רֶשֶף

New member
גסה?? ../images/Emo12.gif

לא! אני לא מוכן לרכב את דרך הקיסר הפוך. וזה סופי!

עוד מסלולים

1. המסלול שיורם וגדי עשו היום בבוקר (ראה כמה הודעות קודם) 2. נחל זנוח ונחל דולב 3. פארק בריטניה (אינספור מסלולים, חפש בפורום) מומלץ שביל האלות. 4. נחל שורק

anv

New member
נשמע מעניין, יש עוגיות?

אני בא בטוח מה שהביג צ'יף אומר ליטל הול אין דה קונדום מבצע....

למעלה