המלצות לטיול - ברזיל ופרו, ואולי עוד?

המלצות לטיול - ברזיל ופרו, ואולי עוד?

אהלן, אני ואשתי רוצים לטוס לתקופה של חודש-חודש וחצי לדרום אמריקה, התקופה - ככל הנראה פברואר-מרץ השאיפה - קרנבל בסלבדור, וגם מקדשים של האינקה. אנחנו לא מהמתפנקים, כלומר - לא מחפשים בתי מלון, אבל גם לא חדרים משותפים עם אנשים נוספים. כל מה שברמה של חושה ממוצעת בסיני ומעלה - יכול לבוא בחשבון. הייתי שמח לקבל המלצות - האם מזג האוויר מתאים למקדשים של פרו (הבנתי שמדובר במקומות גבוהים ויתכן שלג בתקופה הזו). איך לבנות את הטיול? כמה אמור לעלות? איזה יעדים כדאי לכלול? האם חודש - חודש וחצי מספיק לברזיל ופרו? האם זו תקופה קצרה מדי ל-2 המדינות יחד? האם זו תקופה ארוכה, ואפשר לשלב מדינה נוספת? תקציב בסביבות ה-4000$ לטיול, לזוג (לא כולל טיסות הלוך חזור) בקיצר - הבנתם את השאלות. כל שביב מידע יכובד ויוערך. תודה

תקופה בין 2 מדינות שונות

שלום לך, התקציב הינו ראלי מאוד למרות שיש מצב לחריגה של כ 500 עד 1000 דולר.. ממספר סיבות. 1. ברזיל בקרנבל מאוד יקרה.. הכל כמעט פי 2... 2. תצטרך טיסה מברזיל לפרו.. ממליץ לך להתחיל את הטיול בברזיל להנות ממנה קצת (לא יודע עד כמה בתור זוג נשואי הייתי נהנה מקרנבל בסלבדור אלא אם כן אתם בליינים לא קטנים) הסיבה שאני אומר זאת הינה משום שבסלוודור הקרנבל הוא קרנבל רחוב מאוד המון מוזיקה ושמחה ברחוב שזה היחוד שלו, לא יודע אולי הייתי הולך לקרנבל במקום אחר ולמצעד המנצחות במקום טוב בריו שזו שוואו ממש כיפי, אפשר גם ללכת לתחרות התחופשוות ולהנות בעיקר מאווירה ברזליאית כי לתחרות באים העממים ולא התיירים. בעיה שניה היא שאם אתה רוצה לטוס לברזיל בקרנבל ולישן במקום נורמלי קח בחשבון שזה יתחיל מ 100 ריאל וצפונה ללילה לגבי הפרו יש מעט בעיה עם התאריכים שאתה רוצה לטייל בהם משום שאז בפרו העונה היא גשומה.. כך שהמאצו פיצו יכול להיות חוייה לא משהו.. המלצית האישית היא אולי לוותר על פרו לטייל בברזיל מעט ואולי לתת גיחה לארגטינה , איגאסו בואנוס ואולי גם אל קלפטה. מקווה שעזרתי טיול מהנה

Mor167

New member
האמת ש...

אני הייתי בקרנבל בריו דה ז'נרו בפברואר ובתחילת מרץ טסתי לפרו (שנה שעברה) והמזג אוויר היה בסדר יחסית ... זאת אומרת זה אומנם לא העונה אבל אנחנו הסתדרנו והמזג אוויר לא עצר אותנו מלעשות דברים שרצינו אנחנו הגענו ואז גם התחילו לפתוח את כל האטרקציות בקוסקו כמו לדוגמא הראפטינג .... תלוי מה אתם רוצים בדיוק לעשות... וכמו שנאמר ברזיל מאוד יקרה, בתקופת הקרנבל ...

למעלה