המלצות לטיפול בבית חולים השרון

venus13

New member
המלצות לטיפול בבית חולים השרון

שלום לכולם האם מישהו מכם מטופל בבי"ח השרון בפתח תקווה ? אני שוקלת לעבור לטיפולים שם ואשמח לשמוע את התייחסותכם והמלצותיכם אם ישנם. תודה ושנת פוריות לכולנו. ונוס

ונוס יקירתי אני היתי מטופלת שם הם .

מקסימים אני ממליצה בחום הרופאים מעולים [בר-חוה ווליוביץ ] הפקידות והאחיות חמות ועוזרות אומרים שזאת מחלקה מין הטובות בארץ בתחום ההפריות ויש שם המון הצלחות אומנם המקום לא יפה [שיפצו אותו לאחרונה ]אבל העיקר היחס האנושי .. בהצלחה אשמח לעזור
יונית

venus13

New member
יונית , תודה על תשובתך ושאלה

אם מותר לשאול - אם הם כל כך טובים למה עזבת אותם?

ונוס מותר לך לשאול הכל אז ככה ..

בעבר הלא רחוק לפני כמעט שנה היתי מטופלת של ד"ר ברקוביץ אם שמעת עליו אחרי 2 הזרעות לא מוצלחות הופנתי לעבור הפריה ..אך בגלל שהבעיה היא בעית זרע אצל בעלי דאז ד"ר ברקוביץ אמר לנו שיש שיטה חדשה בשם שיטת ברטוב שעוזרת לבעיות כאלו ואחוזי ההצלחה גבוהים שמחתי מהר מידי ..כי משום שלא היה לי ותק מספיק במכבי מגן אז ההוצאה של ההפריה עצמה[האישפוז וכדומה]היתה גבוהה אותה שיטה נעשת במדיקל סנטר בהרצליה או ברשל"צ או בצפון ולכן ד"ר ברקוביץ הציע לי או לחכות שיהיה לי שנתיים במכבי ואז אני רשאית לקבל החזר של 83% מההוצאת האישפוז או שאני אנסה לעשות הפריות רגילות שלא דרך השיטה ולכן החלטתי לנסות לעשות הפריה רגילה +מיקרו מיניפולציה ואם לא יעזור תמיד אפשר לחזור ...לשיטה שהציע ברקוביץ ברקוביץ עושה הפריות רגילות במאיר בכ"ס ושמעתי על המקום סיפורי אימים ולכן בגלל שאני תושבת פ"ת וכמובן עם המלצות של חברות קרובות הלכתי לשרון! שם ניפגשתי פעם ראשונה עם בר חוה סיפרתי לו על המיקרה והחלטנו ללכת על הפריה +מיקרו מניפולציה הייתי ממש פסימית אבל אחרי שבועיים הופתעתי בבטא חיובית שמחתי עד השמים ..וחיכיתי לאולטרסאונד ראשון לא האמנתי שיצליח כי אמרו לי שיהיה קשה כשהיגעתי לאולטרסאונד ראו עובר אך בלי דופק וכך גם שבוע אחרי ולכן עשיתי הפלה בשבוע 7 להריון ולצערי השימחה ניקטעה מהר מידי ....אח"כ עשיתי החזרת מוקפאים שלא הצליחה ועוד הפריה שלא הצליחה ועבר הזמן ועכשיו יש לי ותק במכבי[של שנתיים] ואני יכולה לנסות את השיטה החדשה שרק 3 רופאים עושים אותה בארץ ורק ברשת מדיקל סנטר זהו ...[ואחד הרופאים הוא ברקוביץ ] מקווה שההריון הפעם יחזיק 9 חודשים שלמים והרבה הצלחה גם לך ..
יונית החיננית

למעלה