המלצות לטלפון בממשק אנדרואיד "נקי" שימשיך את דרכו של נקסוס

comp 1

New member
המלצות לטלפון בממשק אנדרואיד "נקי" שימשיך את דרכו של נקסוס

שלום,
יש לי נקסוס 5X שהתחיל להראות אותות זקנה לאחרונה.
עד עכשיו היו לי רק טלפונים מסדרת נקסוס-נקסוס 4 ואחריו נקסוס 5X.
אני מעוניין להמשיך ולעבוד עם אנדרואיד "נקי" אבל הבנתי שאין טלפונים חדשים מסדרת נקסוס שנמכרים פה בארץ. הבנתי שיש סדרה בשם "פיקסל" אבל היא לא נמכרת פה בארץ... מה האפשרויות שלי אם ככה לטלפון חזק, אמין ועם אנדרואיד נקי(בלי תוספות של יצרני הסלולר)?

קראתי ביקורות טובות על וואן פלוס 5, אבל הבנתי שהולבשה עליו מערכת הפעלה פנימית של וואן פלוס, כך שלמרות שהממשק נראה אנדרואיד נקי זה מה שאני לא מחפש. הבנתי שזה גורם לעיכובים בעדכוני הגירסא לאנדרואיד.
(אלא אם לדעתכם זה לא אמור להפריע או להיות מורגש למשתמש הפשוט...)

אשמח לדעות והמלצות, תודה !

בתור אחד שהיו לו אי אלו נקסוסים

גלקסי נקסוס , נקסוס 4 , נקסוס 5 איכס ... אני יכול לספר לך שהדבר הכי מוצלח שקרה אצלי זה המעבר למכשירים של 1+
היה לי את ה 1+1 המקורי , אח"כ 1+3T ועכשיו ה 1+5 . כולם מכשירים מעולים , זריזים , עמידים ואמינים . והבונוס הכי גדול ? *אין * את עדכוני הגירסא של גוגל .
לאורך השנים עדכוני הגירסא של גוגל גרמו לא מעט צרות למכשירי הנקסוס ( מערכת אלחוטית שנחרבה בגלקסי נקסוס , הרשת שהיתה נעלמת בנקסוס 4 וכ"ו )
הדבר הכי טוב במכשירי ה 1+ זה שמישהוא *ממש בודק * את עדכוני הגירסא לפני שמשחרר אותם ,ככה שמשתמשי הקצה לא צריים להיות שפני מעבדה של גוגל .
נכון - היתה תקלה בגירסת ה OREO של ה 1+5 , העידכון נעצר ע"י היצרן אחרי יומיים/שלושה , הבעיה טופלה והעידכון חזר . מה שאף פעם לא קרה בגוגל .
מאד ממליץ על מכשירי ONEPLUS . בעיני לאורך השנים הם אלטרנטיבה הרבה יותר טובה ומומלצת ממכשירי הגוגל למיניהם .

comp 1

New member
תודה! לא חשבתי על זה ככה

אקח את ההמלצה לתשומת לבי!

comp 1

New member
המשך התלבטות בין וואן+5 לוואן+5 T

היי, אני מתלבט בין וואן פלוס 5 לוואן פלוס 5T, הבנתי שחוץ מגודל המסך וקורא טביעות האצבע אין הבדל מהותי. משהו בעצוב של הוואן פלוס 5 "הרגיל" מרגיש לי יותר מתאים, המסך הגדול של ה5T נראה לי טיפה גדול מדי וחסר לי כפתור הבית. השאלה אם יש משהו שנותן יתרון מהותי ל5T?
כמו כן בקניה מהיבואן הרשמי מקבלים עם ה5T גם מגן זכוכית מקורי ומגן אחורי מקורי מה שלא מקבלים עם ה5.... על מה הייתם הולכים?
נ.ב
למשתמש הפשוט 64 ג'יגה ו-6 ג'יגה ראם יספיקו?

em28

Well-known member
למשתמש (שלא מוריד סרטים למכשיר) 64GB זה בסדר, 6GB בכלל סבבה

ה-OP3 שלי כבר כמעט בן שנתיים ועם 100 אפליקציות חיצוניות (וכ-250 אפליקציות בסך הכל),
עם שני גיבויי מערכת מלאים אחרונים (כ-6GB) ועדיין נשאר עם למעלה מ10GB פנויים.
ה-6GB של זיכרון ההפעלה פותרים הרבה בעיות, לא ראיתי שהמכשיר השתמש ביותר מ-3GB גם כשאפליקציות סוררות נתקעו.
&nbsp
אתה מודע לכך שמגן זכוכית ומגן אחורי "מקוריים" זה עניין של 50 ש"ח ביום טוב, נכון ?
&nbsp
&nbsp

isvi22

New member
יתרון היבואן הרשמי ל 5T

בד"כ זה ימכר בקופסה סגורה עם מטען DASH מקורי של החברה שאחראי לטעינה מהירה ,מהירה מאד.יהיו בקופסה גם מגן אחורי ומגן מסך פלסטי מצויין שכבר מודבק עליו.

em28

Well-known member
המטען דאש זה אכן דיל ברייקר, אבל נמכר בנפרד ב-120 ש"ח

בהזמנה מחו"ל תקבל ב-50-70 ש"ח ערכת מטעני דאש (אירופי, אמריקני ולרכב).
אם ההפרש בין היבואן הרשמי ליבוא מקביל הוא קטן אולי שווה לשקול את היבוא הרשמי.

למעלה