המלצות לטלפון סלולרי

liat1271

New member
המלצות לטלפון סלולרי

אני רוצה לקנות לבת שלי סלולר, עד עכשיו היה לה את הסמסונג S5, היא לא רוצה משהו מאד מאד יקר, ולא אייפון. יש לכם המלצות?
המכשיר צריך לעבוד עם הרשת של AT&T
תודה

John the Savage

New member
האם היא רוצה לשדרג את המכשיר הקיים?

מה הסיבה למכשיר חדש? הישן התקלקל או שהכוונה לשדרג את המכשיר הקודם? ואם הכוונה היא לשדרג, יש דברים מסויימים שחשוב לה שיהיו טובים יותר במכשיר חדש? כמו כן, למה הכוונה בלא מאד יקר? מה התקציב המקסימלי?

עד לא מזמן המלצתי על מכשירים של LG, אבל לאחר ששלושה מכשירים שלהם התקלקלו לנו אחד אחרי השני ובמכשיר האחרון LG התנערו מאחריות למרות שזו היתה תקלה סדרתית, הפסקתי להמליץ עליהם.

כרגע המכשיר שלי הוא ZTE Axon 7 שהוא בגדול מכשיר טוב ותמורה טובה לכסף, אבל יש לו בעיה אחת שמעצבנת אותי: הכפתורים למטה לא מוארים, וכשאני משתמש בטלפון בחושך אני צריך לנחש איפה הם נמצאים.

ה-Honor 7X שהומלץ מעלי הוא הרבה יותר זול וכניראה המכשיר ההכי טוב בקבוצת המחיר שלו, אבל זה שדרוג הרבה פחות משמעותי. שדרוג יותר משמעותי יהיה המוטו X4, שנמכר תמורת 280$ בגירסה עם פרסומות שמופיעות במסך הנעילה (ותמורת 70$ נוספים אפשר לבטל את הפרסומות).

ויש גם את ה-Oneplus 5T, אבל המחיר שלו מתחיל מ-500$.

איי ל

New member
מנהל
למה לא פיקסל?

אני עם סמסונג כבר כמה שנים מאד מרוצה, אבל לפי חוות הדעת שאני קורא ברחבי הרשת, הפיקסל של גוגל מאד מוצלח.

John the Savage

New member
בעיקר מחיר

הפיקסל 2 של גוגל מתחיל מ-650 דולר. ואפילו הפיקסל מהדור הקודם זה 550 דולר. מכיוון שהיא כתבה לא מאד יקר, לא התייחסתי למכשירים מעל 500 דולר.

אבל חוץ מזה, אני מאוכזב מזה שגוגל הולכים אחרי אפל במכשירים שלהם. זה שאין להם אפשרות להוספת זיכרון חיצוני זה ממש לא חדש, אבל עכשיו הם גם ביטלו את השקע הסטנדרטי לאוזניות והחליפו אותו ב-usb-c.

dixie chick

New member
פיקסל 2

מכשיר מעולה, מצלמה מהממת, ביצועים מרשימים, מהיר ברמות, סוללה שאשכרה מחזיקה מעמד.
&nbsp

ilanvag

New member
מה הבעיה עם סמסונג S5 ? למה צריך לשדרג?

שואל ברצינות, כי אני משתמש במכשיר דומה/מקביל של סמסונג, בערך מאותו דור -- מכשיר שכבר יש לו מספיק שנים "על הכביש", והוא נהדר.
&nbsp
בת כמה כבוד הבת, ש-S5 לא מספיק טוב בשבילה והיא צריכה חדש?

liat1271

New member
ג'ון ואילן

הבת נשואה + והיא סטודנטית, הסמגונג S5 הלך לעולמו וכרגע יש לה טלפון ישן שהיא שחמותה נתנה לה, כשבעלי ראה אותו הוא כמעט התפלץ. הוא הקציב לה $600 לטלפון, היא לא רוצה להשקיע הרבה בטלפון, חשוב לה שתהיה מצלמה טובה,בטריה טובה ומספיק זכרון בטלפון, רצוי בלי הזבל של AT&T .
בעלי לא רוצה שהיא תקנה טלפון משומש, והוא רוצה טלפון טוב שיחזיק לזמן ארוך

שלחתי אותה לבדוק את ONEPLUS 5T היא אמרה שהוא יקר מידי ואין בו אפשרות לכרטיס זכרון נוסף

oleyashan

New member
ה-S7 הוא אחלה של טלפון

מצלמה מאוד טובה ואם יש לה S5 יהיה מאוד קל להעביר הכול מהטלפון הישן לחדש עם האפליקציה של סמסונג Smart Switch

luckydude

Active member
S7 מכשיר מעולה (חוץ מהקורא טביעת אצבע שהוא ככה-ככה)

John the Savage

New member
אם היא היתה קודם עם ה-S5

הגלאקסי S7 זה שדרוג של שני דורות קדימה, כך שזה יהיה שיפור מכל הבחינות לעומת מה שהיה לה, ודור אחד מאחורי מכשיר הדגל הנוכחי. אם מצלמה חשובה לה, אז יש לו מצלמה מצויינת.

המינוס היחיד הוא שהמכשיר בקישר כן מגיע עם הזבל של AT&T. יש גם את הגירסה הבינלאומית, אבל אז יכולה להיות בעיה עם האחריות.

liat1271

New member
האם אפשר למצוא מכשיר כזה שהוא UNLOCK ע"י סמסונג

ושהוא גם חדש עם אחריות, אם כן איפה לחפש

John the Savage

New member
כן, מתברר שיש כזה

הגירסה שהיא unlocked על ידי סמסונג ועם אחריות אמריקאית נקראת 930U. אבל היא יותר יקרה מהגירסה של AT&T. צריך גם לבדוק אם יש לגירסה הזו תאימות עם כל תדרי ה-LTE (עושה רושם שאין תמיכה ברצועה 17, שזה אחד מארבעה התדרים ש-AT&T משתמשים בהם, לא יודע באיזה אזורים).

https://www.bhphotovideo.com/c/prod...g_sm_g930uzkaxaa_galaxy_s7_unlocked_cdma.html

luckydude

Active member
אין צורך בתדר 17 אם במכשיר יש תדר 12 (שקיים ב S7 unlocked)

תדר 12 כולל בתוכו את תדר 17.

luckydude

Active member
המליצו מעל על B&H, הם גם בסדר. אותו מחיר לדגם ה unlocked

luckydude

Active member
שימי לב, המודל שאת מחפשת זה SM-G930U

שזה המודל ה unlocked האמריקאי שעובד בכל הרשתות בארה״ב
&nbsp
לא SM-G930F או SM-G930FD (שזה המודל הבינלאומי)

למעלה